Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Çok fena fırçalanıyorlar!

Hep kötü şeyler olmuyor ülkemde. Ara sıra güzel işler de oluyor. Bunlardan biri mesela hafta sonuna denk gelen PKK'ya silah bırakma çağrısıdır.
Ne güzel oldu bu çağrının yapılması değil mi? Bir anda bütün topluma sirayet etmiş olan o gerginlik, stres dağıldı ve yerini inanılmaz keyif veren barış havasına terk etti. Bütün riskleri göze alan iktidar partisi başlattığı süreci sonunda son derece olumlu bir noktaya taşıdı. Bu öyle bir nokta oldu ki ota, bota muhalefet yapmayı alışkanlık edinmiş ana muhalefet partisi bile destek vermek zorunda kaldı. Ve bu öyle bir nokta oldu ki aşırı milliyetçi kanadın adresi olan MHP lideri bile muhalefet yapmak yerine sessiz kalmayı tercih etti.
Çünkü onlar da biliyordu ki bu çağrı toplumun en önemli beklentisi ve ihtiyacıydı. Bu ihtiyacı karşılamaya çalışanlara köstek olmak da büyük vebaldi. Elbette ki her zamanki çıkıntılıklarını sürdürdü Paralel Örgüt Medyası ve onların sosyal medyadaki tetikçileri. Çünkü her biri vatan haini olarak damgalanmayı hak etmiş bu insanların en başından beri tek emelleri vardı o da bu çözüm sürecini baltalamak! Çünkü taşeronluklarını yaptıkları dış mihrakların onlardan arzuladığı tek şey buydu! Sorsanız barışın gelmesi için onlardan daha çok destek veren başka bir Cemaat yok! Ama bunun böyle olmadığını biz çok iyi biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin temsilcileri ile PKK'nın temsilcilerinin çözüm arayışıyla Oslo'da bir masanın etrafında yaptıkları konuşmaların kayıtlarını kamuoyuna sızdırıp; "Bunlar vatan haini!" demeye çalıştıkları günleri de, çözüm için yola çıkan bürokratların ve devlet adamlarının kollarına kelepçe takmaya çalıştıkları günleri de unutmadık!
O nedenle barış için atılan bu son adımı sulandırma gayretlerinin nedenini anlayışla karşılamak lazım. Tüm hainliklerine, provokasyonlarına ve fitnebazlıklarına rağmen süreç öyle bir noktaya evrildi ki... Emin olun fena fırça yediler bir ucu ABD'de, diğer ucu İsrail'de olan patronlarından!
Şimdi sıra o fırçaları büyük bir cezalandırmaya dönüştürmeye çalışmakta! Uşağı oldukları patronlarının verdiği ödevi yerine getirmedikleri için bertaraf edilip, çırılçıplak, dımdızlak ortada bırakılmalarını sağlamakta! Bir olacağız.
Diri olacağız ve illaki bunu başaracağız!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA