Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Abdullah Gül

Aramız Huber Köşkü yazılarımdan dolayı epeyce 'limoni' Sayın Abdullah Gül'le ama yine de ben bir şeyler yazmak istiyorum; Onun siyasete dönüşüyle ilgili son günlerde dolaşan laflara dair...
Daha ilk duyduğumda dedim ki: 'Asla böyle bir atakta bulunmaz!' Bulunmaz, çünkü Gül siyasi kariyerini bıraktığı noktanın hangi nokta olduğunun bilincinde olabilen nadir siyasilerimizden biridir. Haa... Bu atak 11. Cumhurbaşkanlığı görevini tamamlayıp, makamı Erdoğan'a devrettiği günlerde olsaydı böyle bir şey mümkündü. Olabilseydi şu anda büyük ihtimalle Davutoğlu'nun yerinde o olacaktı.
Peki böyle bir şey şu anda olabilir mi? Yani seçime 3 kala parti yeniden bir genel kurul yapıp Gül'ü getirebilir mi partinin başına? Olmaz da... Hadi diyelim oldu! Pardon da o zaman partideki dengeler ne olacak? Daha senesini bile tamamlamış Davutoğlu ve ona gönül veren insanlar bunu nasıl sineye çekecek? Eyvallah bu partinin bunca yıldır tek başına iktidar olmasında en büyük etkenlerden biri 'Kol kırılır, yen içinde kalır' ilkesini bire bir hayatta tutması ama bu kadarı da fazla değil mi? Bence şu olurdu: Ortalık ana baba gününe döner ve o güne kadar kırılmış ne kadar kol varsa sergiye çıkarılırdı...
Tabii ki bunun böyle olması hevesiyle elinden geleni yaptı Okyanus Medyası ve uzantıları ama "Gül'ü mindere çıkarırsak iktidar dibinden sarsılır" komplosu Gül'ün "düşünmüyorum" kararıyla daha başlamadan çöktü.
'Yiğidi öldür ammaaa hakkını yeme!' deyiminden yola çıkıp bu komplonun çökmesinde rol oynayan o yiğidin yani Sayın Gül'ün hakkını teslim ediyor ve kendisini bu ayak oyunlarına alet olmadığı için ayakta alkışlıyorum efendim!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA