Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Çok korktum çok!

Bir lider düşünün... Büyük riskler alarak attığı adımlarla, politikalarıyla, yaptığı ve yapmayı planladığı reformlarla sadece o sorunu bizzat yaşayan Kürt halkının değil, sorunu içinde hisseden herkesin kalbine taht kurmuş bir lider... Ve bir gün çıkıp diyor ki; "Ne Kürt Sorunu ya!
Neyiniz eksik?
" Tam Erdoğan'ın bu açıklamasıyla ilgili bir şeyler yazmak için bakınıyordum ki etrafa... Dün yine kendisinden; "Türkiye'nin Kürt sorunu yoktur. Türkiye'de herkesimden insan gibi Kürt kardeşlerimizin de sorunu vardır. Biz geçtiğimiz 12 yılda Kürt kardeşlerimizle birlikte ülkemizde yaşayan ne kadar kesim varsa sorunlarını çözmeye gayret ettik. Bugün artık kimse kökeni, inancı, fikri zikri yüzünden tehdit altında değildir. Hâlâ eksikler yok mu, var tabii!" düzeltmesi geldi!
Okur okumaz derin bir 'ohh' çektim. Çektim çünkü Kürt Sorunu'nun çözümü için kararlılıkla girdiği yoldan dolayı büyük hayranlık beslediğim Erdoğan'dan o ilk sözleri duymak yalan yok şoka soktu beni! İnanamadım, örtüştüremedim, yakıştıramadım ve dahası çok korktum! Dedim ki kendi kendime; "İşte şimdi yol ayrımına girdik! Ve ayvayı yedik!" Neyse ki atlattık! Atlatttık da...
"İnşallah bir daha böyle bir iş kazası yaşanmaz!" deyip barış dolu günler temenni ediyorum!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA