Topları Nasıl Yapılır?

Giriş Tarihi: 10.2.2016 15:39 Güncelleme Tarihi: 11.2.2016 16:03
Kaşarlı Patates Topları Nasıl Yapılır?

Malzemeleri

  • 5 patates patates
  • Rendelenmiş kaşar
  • Tereyağ
  • tuz, karabiber

Hazırlanışı

i haşlayarak tereyağ, karabiber ve tuzunu ekleyerek iyice ezin ve karıştırın.

Yoğurduğumuz patateslerden ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, elimizde yuvarlayalım.

Yuvarladığımız patateslerin ortasına küp oturtarak, patatesleri tekrar yuvarlayıp, kaşarın kapanmasını sağlayalım.

Patates toplarını galeta ununa bulayarak bir fırın tepsisine dizelim.

Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık olarak 20 dakika beklettikten sonra, sıcak servis yapalım.


ARKADAŞINA GÖNDER
Kaşarlı Patates Topları Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz