X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Etli Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

li Nasıl Yapılır?

  • Giriş Tarihi: 11.2.2016 14:33 Güncelleme Tarihi: 11.2.2016 16:12
Etli Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?
Etli Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 1,5 su bardağı kuru fasülye
  • 500 gr kuşbaşı et
  • 1 ad kuru soğan
  • 2 ad rendelenmiş domates
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • tuz, karabiber, pulbiber

Hazırlanışı

Düdüklü tencerede kuru fasülyeyi 15-20 dakika haşlayın. Ayrı bir tencerede kuşbaşı i haşlayıp suyunu ayırın. Tencereye 1 ad kuru soğanı incecik kıyıp sıvı yağda kavurup, etini ekleyin 1-2 dakika daha kavurduktan sonra salçaları ve rendelenmiş domatesleri ekleyip 5 dakika kavurduktan sonra haşlanmış kuru fasülyeyi ekleyip karıştırın. ayırdığınız et suyunu tencereye ekleyin su yetersiz gelirse biraz sıcak su ekleyin. baharatını ve tuzunu attıktan sonra yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Afiyet olsun

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.