ı Nasıl Yapılır?

Giriş Tarihi: 25.3.2016 16:41 Güncelleme Tarihi: 25.3.2016 16:42
Gül Çayı Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 1 avuç gül tomurcuğu (1 fincan için 1-2 adet gül tomurcuğu)
  • 1 litre kaynamış sıcak su (1 kupa kaynamış su)

Hazırlanışı

  • Süzgeçli bir demlikte suyu kaynatın ocaktan alın , içine 1 avuç gül tohumunu atın
  • Güzel aromasının ve kokusunun çıkması için 5-10 dakika su sarı renge dönene kadar bekletin bardaklara servis edin sıcak sıcak tüketin,
  • Veya french press alın içine gül tomurcukların dan bir tutam alıp koyun suyun içine daldırıp 10 dakika kadar bekletin.
ARKADAŞINA GÖNDER
Gül Çayı Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz