Nasıl Yapılır?

Giriş Tarihi: 30.3.2016 10:49 Güncelleme Tarihi: 30.3.2016 10:50
Tabule Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 200 gr İnce bulgur
  • Bir dolu tutam Maydanoz
  • Bir dolu tutam Taze nane
  • Bir dolu tutam dereotu
  • 2 avuç Ceviz içi
  • 5-6 corba kasığı iyi kalite Nar ekşisi
  • Süslemek için Nar taneleri
  • 1 Limonun suyu
  • 5-6 çorba kaşığı Zeytinyağ
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

  • Kaynama derecesinde sıcak suyu ayrı bir kapta beklettiğiniz bulgurun hemen üzerine çıkacak kadar dökün.Üzerine bir bez örtüp şişmesini bekleyin.
  • Maydanoz,nane ve dereotunu incecik doğrayın.
  • Bütün malzemeyi karıştırın.
  • Nar ekşisi, limon,karabiber ve zeytinyağını da dökün. Ve tüm içeriği iyice harmanlayın
  • En üstünü nar taneleriyle süsleyin.
  • Bu tarifin güzel olması için, tüm yeşilliklerinizin incecik kıyılması, ince bulgurun iyice şişmesi, ve kullandığınız nar eksisinin çok iyi kalite olması gerekir.
ARKADAŞINA GÖNDER
Tabule Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz