1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığı kakao
3 çorba kaşığı pudraşekeri
1 paket vanilya
100 gram margarin
Bir buçuk paket pötibör bisküvi
Bulamak için: Dövülmüş fındık, file badem ve toz antepfıstığı
Portakallı Toplar Yapılışı :
Bir kasede rendelenmiş portakal kabuğu, süt, kakao, pudraşekeri, vanilya ve eritilmiş margarini karıştırın.Sonra pötibör bisküviyi ufalayıp içine ekleyin ve bütün malzemeyi yoğurun. Hazırladığınız karışımdan parçalar koparıp, elinizle yuvarlayın. Daha sonra dövülmüş fındığa, file bademe, toz antepfıstığına bulayın.
Buzdolabında yarım saat soğuttuktan sonra servis yapın.
Afiyet olsun...