X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Nasıl Yapılır?

  • Giriş Tarihi: 9.3.2016 11:18 Güncelleme Tarihi: 9.3.2016 11:26
Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır?
Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 150 gr kavurma
  • 1 adet orta boy soğan
  • 4 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • tuz
  • karabiber

Yapılışı
  • Soğanı soyup yemeklik doğrayın. Tereyağını tavaya alın ve soğanı pembeleşinceye kadar kavurun.
  • Kavurmayı küpler halinde doğrayın ve soğan ile birlikte 2-3 dakika kadar kavurun.
  • Kavurmalar hafifçe kızarmaya başlayınca yumurtaları kırın, kısık ateşte istediğiniz kıvama gelinceye kadar pişirin.
  • Tuz ve karabiber ile tatlandırarak servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.