Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"Derin ve kirli siyaset var"

Önceki gün Eski Cumhurbaşkanı Demirel ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik iddialarıyla dikkat çeken Muzaffer Ergin vakasını yazdım.
Anlatılanlar insanı şüpheye düşürse de ilgili kişiler nedeniyle önemliydi ve buna bir cevap verilmeliydi.
Bu nedenle CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in adı da yazıda geçmiş ve cevap vermemeleri dile getirilmişti. Tekin aradı ve neden cevap vermediklerini anlattı:
"Öncelikle şunu söylemeliyim, bir gazeteci gece yarısı arayacak siz de o saatte genel başkana ulaşıp cevap vereceksiniz. Bu makul değil. Ayrıca bu adam 6 yıldır piyasada... Biz bunun nesine cevap verelim. Bu ülkede Adalet Bakanı, İçişleri Bakanı yok mu? Bir cumhurbaşkanıyla bir genel başkanla ilgili iddia varsa onlara gitsinler. Dahası savcılar ne güne duruyor? Açsınlar soruşturmaya engel olan mı var? Televizyonlara çıkartıp konuşturacaklarına savcılara götürsünler gereği yapılsın... Bizde derin devlet yok, derin ve kirli bir siyaset var. Olay bunun etrafında dönüyor."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA