Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

DP misyonundan Erdoğan'a destek

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin oluşturduğu 11 partili ittifaka karşı AK Parti ve HDP kendi adaylarıyla yarışıyor.
Ancak onlara da toplumun farklı kesimlerinden destekler var. Kimi parti adına, kimi siyasi kimlik veya cemaat adına, ittifak yapmasalar da desteklerini açıklıyor.
Önceki gün de Doğru Yol Partili ve Demokrat Partili 65 eski il başkanı cumhurbaşkanı seçimlerinde Başbakan Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı.
Aralarında Ankara İl Başkanı Orhan Ünsal, Adana İl Başkanı Yavuz Tekeli, Isparta İl Başkanı Tahir Alan'ın da bulunduğu başkanlar yaptıkları açıklamada şöyle diyor:
"Aziz milletimiz yüzyıllardan bu yana ilk defa kendi cumhurbaşkanını hür iradesiyle seçme imkânına kavuşmuştur. 14 Mayıs 1950'de ilk kez 'Yeter Söz Milletin' diyerek kendi iktidarını seçen halkımız, demokrasi tarihimizin dönüm noktası olacak olan 10 Ağustos 2014'te kendi Cumhurbaşkanını seçecektir.
Merhum Menderes misyonunun takipçisi olarak 12 yıldır ülkemizi başarılı şekilde yöneten ve tüm vesayetleri ortadan kaldıran Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi için tüm desteğimizi vereceğimizi kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA