Adana İşi Hediyelik ve Güzelyalı Mado iş birliği ile gerçekleşen Turunç Reçeli Atölyesi'nde turunç reçelinin yapımı, ünlü yemek bloggerı Nurşen Aksoy ve Nilay Tekyeten tarafından katılımcılara uygulamalı olarak anlatıldı. Düzenledikleri çeşitli etkinliklerle yardım organizasyonları yapan, okullara destekte bulunan, bu yönleri nedeniyle 'İyilik Melekleri' olarak anılan Çukurova GİAD'lı hanımlar, "İyilik Melekleri" yazılı önlükleri giyerek, turunç reçeli yapımına da eşlik ettiler. Renkli anlara sahne olan etkinlikte turunç reçelleri itinayla hazırlandı. Turunç reçelleri, Adana İşi markası ile satış noktaları ve www. adanaisi.com'da satışa da sunuluyor.
"MUTLULUK YAŞADIK"
Çukurova GİAD Kadın Platformu Yetkilisi Zehra Sakarya, Kovid-19 salgını nedeniyle yapılamayan Portakal Çiçeği Karnavalı'na 2 yıl aradan sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Sakarya, "Kentimize sosyal, kültürel, ekonomik yönden büyük katkısı olan, yurtiçinden ve yurtdışından turist çeken, ekonomik canlılık getiren Portakal Çiçeği Karnavalına Çukurova GİAD Kadın Platformu olarak düzenlediğimiz Turunç Reçeli Atölyesi ile katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadık" dedi