Ramazan sofrası

Giriş Tarihi: 28.7.2013
HAVUÇ HELVA
Havuçları kalın bir şekilde rendeleyerek tereyağının yarısı ile kavurun ve süt ilave ettikten sonra pişirmeye bırakın. Süt iyice çekildikten sonra; kalan tereyağı, kakule tozu ve süt tozunu ilave ederek 5 dakika harlı ateşte çektirin. Sonra, badem, kuru üzüm, şam fıstığı ile servis yapın. Afiyet olsun!

MALZEMELER
(6 Kişilik)

1.5 lt süt 2 su bardağı toz şeker 1 kg havuç 1 çay kaşığı süt tozu 1 çay kaşığı kakule tozu 1 yemek kaşığı tane badem 1 yemek kaşığı tane fıstık içi 2 yemek kaşığı kuru üzüm 3 yemek kaşığı tereyağı

BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Ramazan sofrası
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN