Mutfak sanatları ve yüksek kaliteli yemekle ilgilenen profesyonellerin oluşturduğu Paris merkezli uluslararası gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri, değişmeyen lezzetlerin adresi, Antalya markası Paçacı Şemsi'de buluştu.
DAMAK TADININ ADI
Gurmeler, Paçacı Şemsi'nin değişmeyen geleneksel lezzetlerinin tadına baktı. Dernek yöneticileri, üyeler ve misafirlerinin katıldığı yemekte tadım ustalarına başlangıç olarak kendi suyunda pişmiş kelle paça ikram edildi. Beyin, tuzlama, dil, ayak söğüş ikramı ile devam eden yemekte kuzu tandır ve kuzu kelle ana yemek olurken, tatlı olarak Arap kadayıfı ve kabak tatlısı sunuldu. Chainedes Rotisseurs Antalya Bölge BaşkanıNihat Tümkaya yemek sonunda yaptığı konuşmada kuzu, kelle, söğüş, ayak, paça ve işkembe gibi geleneksel lezzetlerin hazırlanışı ve sunumuna ev sahipliği yapan Paçacı Şemsi yöneticilerine ve mutfak ekibine teşekkür etti. Tümkaya, emeği geçenlere plaket verdi.