Başkentın
tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nın geleneksel lezzeti sarma, usta ellerde hazırlanıyor. Bayramların vazgeçilmez ikramlıkları arasında bulunan, etli ve Zeytinyağlı olarak 2 farklı sunumda yapılan sarma için siparişler yoğunluk oluşturdu. Hazırlıklarının bir gün önceden başladığı sarma, lezzetini sevgiden alıyor. Tarihle ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen tatilcilerin tercih ettiği Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bayram hazırları için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ramazan Bayramı'nda çok sayıda ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan Beypazarı'nda geleneksel lezzetler için yoğun mesai yapılıyor. Beypazarı'nın 80 katlı baklavası ve sarma için siparişler ise günler öncesinden tamamlandı. İlçedeki asma yaprağı stoku tükenirken, çalışanlar fazla mesai yapmaya başladı.