Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Mangal Kömüründe Kahve Beğenildi

Giriş Tarihi: 23.7.2015 16:18 Güncelleme Tarihi: 23.7.2015 17:05
Mangal Kömüründe Kahve Beğenildi
’in Burhaniye ilçesinde, Murat Aker’in mangal ateşinde pişirdiği kahve çok tutuldu. İskele mahallesinde Yörük Çadırının işletmecisi olan Aker, odun ateşinde pişen yemeğin bile tadının farklı olduğunu söyledi.
Burhaniye’de, Murat Aker’in mangal kömüründe pişirdiği kahve çok tutuldu. Ağır ateşde pişen kahvenin lezzetinin farklı olduğunu anlatan 46 yaşındaki Murat Aker, özel olarak kahve içmeye gelenlerin olduğunu anlattı. 15 yıldan bu yana Nebat Ana Yörük Çadırının işletmeciliği yapan Murat Aker, “ Çadırımızda gözleme ve kebap çeşitlerini yapıyoruz. Mangal kömüründe hazırladığımız kahvede çok tutuldu. Bir içen tekrar geliyor. Odun ateşinde pişen yemeğin bile tadı farklı oluyor” dedi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Mangal Kömüründe Kahve Beğenildi
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN