Uraz Kaygılaroğlu: Çocuk sahibi olmamızdan daha ani ve riskli bir karardı...

Genç, yetenekli, başarılı, özgüvenli, komik ve eğlenceli bir çift… Uraz-Melis Kaygılaroğlu’dan bahsediyoruz. En son olarak Atv’deki Masum Değiliz dişinde başrol oyunculardan biri olarak yer alan, aynı zamanda çok başarılı bir sunucu olan Uraz Kaygılaroğlu, kendi gibi oyuncu Melis Kaygılaroğlu ile yaptığı aşk evliliği sonrasında en sempatik ünlü çiftler arasında yer aldılar. Evliliklerinin üzerinden 3 yıl gibi bir zaman geçtikten sonra da Ada ismini verdikleri tatlı mı tatlı kızlarını dünyaya getirdiler. Sempatik çift Bebeğim ve Biz dergisinin Haziran sayısı için çok özel bir röportaj verdi.

Giriş Tarihi: 29.5.2018 16:37 Son Güncelleme: 29.5.2018 16:41
Uraz Kaygılaroğlu: Çocuk sahibi olmamızdan daha ani ve riskli bir karardı...

"ÇOCUKTAN SONRA BİR OLGUNLAŞMA SÜRECİ BAŞLIYOR"

Çocuktan sonra kendinizde ve ilişkinizde değişen bir şeyler oldu mu?

Melis: Tabii ki değişen bir şeyler oldu, olmadı demek yanlış bir şey, ama bunu kötü yönde bir şey olarak lanse edemem. Elbette artık yedi yirmi dört baş başa değiliz. Böyle bir durum yok, artık 3 kişi yaşıyoruz.

Uraz: Hatta yardımcıyla beraber 4 kişi.

Melis: Evet, ama biz haftada 1 gün Ada'yı babaannesine bırakarak ve tamamen baş başa olduğumuz zamanlar geçirerek öyle kapatıyoruz açığı.

Uraz: Sorumluluk sahibi oluyorsun, büyüyorsun. Olgunlaşıyorsun. Daha soğukkanlı olmaya itiyor. Daha planl,ı programlı olmaya itiyor sizi... Bence bu da hayatın içinde güzel bir duruş!

Melis: Fevri davranamıyorsun...

Sevilen oyuncunun röportajının tamamını Bebeğim ve Biz dergisinin Haziran sayısında bulabilirsiniz...

ARKADAŞINA GÖNDER
Uraz Kaygılaroğlu: Çocuk sahibi olmamızdan daha ani ve riskli bir karardı...
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA