Çocuklar bu çizgi filme bayılacak!

Neşe ve ailesinin dünyası çok uzaklardan gelen iki sevimli kardeşle tamamen değişiyor. minikaÇOCUK’un yeni yerli yapım çizgi dizisi Neşeli Dünyam her cumartesi yepyeni bölümleriyle izleyici ile buluşuyor.

Giriş Tarihi: 10.5.2018 15:30
Çocuklar bu çizgi filme bayılacak!

KONUSU NASIL?

Neşe ve ailesinin çok uzaklardan gelen iki misafiri var. Gemileri bozulan Mini ve Mani, Neşe ve ailesinin arka bahçesine iniş yapmak zorunda kalıyor. Bu da çok çok eğlenceli maceraları beraberinde getiriyor.

NEŞELİ DÜNYAM

Ailesiyle birlikte mutlu bir hayat süren Neşe, bu hiç beklemediği anda gelen iki misafirle şaşkına dönüyor. Arka bahçesinde oyun oynarken karşılaştığı Mini ve Mani kardeşler sevimlilikleriyle kısa zamanda tüm ailenin sevgisini kazanıyor. Neşe'nin Gök bilimci babası ve kardeşi Mutlu, durumu daha normal karşılarken, öğretmen olan annesi için uzaydan, başka bir gezegenden misafirlerin gelmesi aslında o kadar da sıradan bir olay değil. Ama zamanla o da çok seviyor bu iki kardeşi. Evlerinin arka bahçesinde yer alan kütük ev de tam onların yaşamasına uygun. Mini ile Mani'nin Neşe'lerin evine yerleşmesiyle macera başlamış oluyor.

ARKADAŞINA GÖNDER
Çocuklar bu çizgi filme bayılacak!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA