Dünya Kupası'na son 4 gün

Giriş Tarihi: 10.06.2018 00:48 Güncelleme Tarihi: 10.06.2018 01:19
Dünya Kupası'na son 4 gün
MOHAMED SALAH SONUNDA PATLADI!
Devler Ligi finalinde Ramos'un müdahalesi üzerine omzundan sakatlanan ve maçı terk etmek zorunda kalan Liverpool ve Mısır Milli Takımı'nın yıldızı Salah, sessizliğini bozdu. İşte satır başları:
Şu anda daha iyiyim. Umuyorum ki Uruguay'a karşı oynarım. Ramos iğne olsaydım devam edebileceğimi söylemiş. Beni ağlatan adam aynı zamanda güldürüyor.
Sergio bana mesaj attı ama onun söylediği gibi ona asla iyi olduğumu söylemedim.
28 yıl sonra yeniden Dünya Kupası'na katıldık. Bu İspanyollar'ın kupayı kazandıklarında hissettikleriyle aynı şey.

MESSİ MARADONA'NIN GÖLGESİNDE KALACAK!
Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın eski futbolcusu Rivaldo, Messi ile Maradona'yı kıyasladı. Messi'nin Dünya Kupası'nı kazanamaması durumunda daima Maradona'nın gölgesinde kalacağını belirten efsane isim, "Messi bu başarıyı elde edene kadar Arjantinliler onu Maradona seviyesinde görmeyecek" değerlendirmesini yaptı.

PORTEKİZLİLER ŞAŞKINA DÖNDÜ!
Cristiano Ronaldo önderliğinde Dünya Kupası'nda da iz bırakmak isteyen Portekiz, Rusya'da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. EURO 2016 finalinde ev sahibi Fransa'yı devirerek tarih yazan Portekiz Milli Takımı'nda futbolcular, karşılama törenine gelen futbolseverlerle tek tek ilgilendi ve imza dağıttı. B Grubu'nda yer alan Portekiz, İspanya, Fas ve İran'la karşılaşacak.

FAS, YOUNESS BELHANDA ÖNDERLİĞİNDE FARKA KOŞTU
Dünya Kupası yolcu Fas, Tallinn'de kozlarını paylaştığı Estonya'yı 3-1 yenerek, göz doldurdu. Geceye Galatasaray'ın 10 numarası Belhanda, damgasını vurdu. Yıldız oyuncu 11'de perdeyi açtı: 0-1. Ziyech, 46'da penaltı atışını gole çevirdi: 0-2. Youssef En Nesyri, 72'de Belhanda'nın asistiyle farkı üçe çıkardı: 0-3. Ats Purje'nin 76'da attığı gol tabelayı belirledi: 1-3.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.