Dünya alem bayram etti

Portekiz, Cristiano Ronaldo’nun biri penaltıdan iki golüyle iki kez öne geçti... İspanya, Diego Costa’nın dublesi ve Nacho ile galibiyete yaklaştı. Son sözü yine CR7 söyledi

Giriş Tarihi: 16.06.2018 00:14 Güncelleme Tarihi: 16.06.2018 02:17
Dünya alem bayram etti
Dünya Kupası, son düdüğün çalmasını hiç istemediğimiz, harika bir karşılaşmaya sahne oldu... B Grubu'nun favorileri İspanya ile Portekiz'i karşı karşıya getiren mücadelede gol düellosuna sahne olurken, taraflar birer puanla sahadan ayrıldı: 3-3. Heyecan dozu ve kalitesi yüksek mücadelede perdeyi Cristiano Ronaldo, 4'üncü dakikada penaltıdan açtı. 24'te Diego Costa, önce seri çalımlarla Portekiz savunmasını bakkala gönderdi, ardından eşitliği sağladı: 1-1. Ronaldo, 44'te ceza sahası dışından sol ayağıyla vurdu, David de Gea, 'buyur' dedi: 2-1. Diego Costa, 55'te Busquets'in altıpasa indirdiği meşin yuvarlağı ağlara yuvarladı: 2-2. 58'de Nacho'nun sert şutu, direk içine çarparak, filelerle buluştu: 2-3. Gecenin yıldızı CR7, 88'de serbest atıştan 90'ı görerek, hat-trick yaptı: 3-3.

SEN MİSİN CEZA KESEN!
İSPANYA'DA vergi kaçırmakla suçlanan Ronaldo, öğlen gelen haberle sarsıldı. Portekizli yıldız, 6 ay hapis ve 18.8 milyon Euro para cezasına çarptırıldı. 33 yaşındaki futbolcu, ceza 2 yıldan az olduğu için hapse girmeyecek. Ronaldo, akşam oynanan maçta ise kendisini haksız bulan İspanya'yı sahada attığı 3 golle cezalandırdı!!!

LEVENT TÜZEMEN: BİR GÖRÜŞ

Ronaldo'ya saygı
İSPANYA-PORTEKIZ maçında futbol olarak belki çok büyük keyif almadık. Çatır çatır bir maç bile izlemedik. Real Madrid ile İspanya futbolunun tarihine geçen Cristiano Ronaldo'nun gol resitaline tanık olduk. Ronaldo sadece fenomen değil tüm dünyada futbola gönül veren çocukların idolüdür.. Ronaldo, 4 Dünya Kupası'nda oynayan ve gol atan oyuncu olarak bir rekora imza attı. Ancak Rusya'daki turnuva bitip arşivlere geçtiğinde 33. yaşındaki Ronaldo'nun İspanya'ya karşı yaptığı "hat-trick" ilk hatırlanan olacaktır. İster kibirli, ister egolu diyelim ama Ronaldo'nun altın kalemle yazmayı sürdürdüğü başarı hikayesine saygı duyalım.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.