Drogba favorisini açıkladı

Galatasaray'ın eski forvet oyuncusu Didier Drogba, 2018 Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı'nın favori olduğuna inanıyor.

Giriş Tarihi: 23.06.2018 17:44 Güncelleme Tarihi: 23.06.2018 17:52
Drogba favorisini açıkladı

Galatasaray'ın eski forvet oyuncusu Didier Drogba, 2018 Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı'nın favori olduğuna inanıyor. Turnuvadaki Afrika takımlarını da değerlendiren Drogba'nın turnuva hakkındaki görüşleri:

FAVORİM BELÇİKA

"Eğer Dünya Kupası'nın favorilerinden bahsedecek olursak, benim favorim Belçika Milli Takımı. Onların kazanacağını düşünüyorum. Kimse bu takım hakkında konuşmuyor ama çok iyi oyuncuları var, Lukaku, Kompany, De Bruyne, Hazard çok büyük futbolcular."

SALAH FORMDA DEĞİLDİ

"Maalesef, gruptan çıkma şansı olan Afrika takımları Nijerya ve Senegal kaldı. Mısır turnuvaya erken havlu attı, ama formda bir Salah olsaydı, durum farklı olurdu. Onu yakından tanıyorum, Chelsea'de bir dönem birlikteydik. Küçük kardeşim gibiydi, Mısır takımına kattıklarını çok iyi biliyorum. Sadece bir gol tehdidi değil, aynı zamanda çok karizması olan bir oyuncu. O sahadayken bütün takımın kendine güveni artıyor çünkü onunla birlikte daha güçlü olduklarını biliyorlar. Onun sakatlığından dolayı doğru düzgün izleyemememiz çok üzücü bir durum. Ben de 2010 Dünya Kupası öncesi kolumu kırdığımda aynı şeyi yaşamıştım. Ben de Salah gibi oynadım ama sakatlığımdan dolayı %100'ümü veremedim, Dünya Kupası'nda %120 ile oynamanız gerekir."

FAS'IN GRUBU ZORDU

"Fas da elendi ama onlar en azından iyi bir futbol sergiledi. Bu Dünya Kupası'nda daha gol atmadılar ama oldukları grup çok zor ve turnuvada ileri turlara kesin çıkacak iki takım (Portekiz, İspanya) bulunuyor"

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.