Malatya'da eğitim öğretime deprem arası

Malatya'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya'da eğitim ve öğretime iki hafta ara verildiğini açıkladı. YÖK de, depremden etkilenen bölgede ikinci bir duyuruya kadar yüksek öğrenime ara verildiğini duyurdu.

Malatya’da eğitim öğretime deprem arası

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte Malatya'ya gelen Milli Eğitim Bakanının buna ilişkin açıklaması, Malatya Valiliği'nin sosyal medya hesabından "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer "Deprem nedeniyle Malatya'da eğitim ve öğretime iki hafta ara verildiğini açıkladı." bilgisiyle duyuruldu.

Öte yandan, bakanlar Ersoy ile Özer, Malatya Valiliği'nde oluşturulan kriz merkezinde depremle ilgili arama kurtarma ve diğer çalışmalarla ilgili Vali Hulusi Şahin'nden bilgi aldılar.

SON DAKİKA: Kahramanmaraş depremi sonrası Fuat Oktay ilk bilançoyu açıkladı! 300'e yakın vefat, 2 bini aşkın yaralı...