Avustralya'da bir felaket daha... Aylardır kontrol altına alınamayan yangınlarla mücadele eden Avustralya'yı geçtiğimiz günlerde kum fırtınası, dolu ve sel felaketi vurmuştu. Avustralya'da bu kez de zehirli bir örümcek türü için uyarıda bulunuldu.
Aylardır kontrol altına alınamayan yangınların ardından kum fırtınası, dolu ve sel felaketinin vurduğu Avustralya'da, bu kez de zehirli bir örümcek türü için uyarıda bulunuldu.
Felaketlerle sarsılan Avustralya'da kötü haberlerin arkası kesilmiyor. Yetkililer bu kez de iklim koşulları nedeniyle sayıları giderek artan zehirli 'huni yuvalı örümceklere' karşı halkı uyardı.
Sputnik'in haberine göre; Avustralya Sürüngen Parkı, nem ve sıcağın, örümceklerin büyümesi için elverişli koşulları yarattığını açıkladı.