Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Her gün tüketiyoruz! böyle üretiliyormuş...

Her gün tüketiyoruz! Meğer böyle üretiliyormuş...
Her gün tüketiyoruz! Meğer böyle üretiliyormuş...

Rengarenk, fermante edilmeye hazır kozalar.

Her gün tüketiyoruz! Meğer böyle üretiliyormuş...

Her bir kozanın içinde yaklaşık 25-30 arası kakao tohumu bulunuyor.

Her gün tüketiyoruz! Meğer böyle üretiliyormuş...

Bu tohumlar ise beyaz posa ile kaplı...

Her gün tüketiyoruz! Meğer böyle üretiliyormuş...

Tohumların ayıklanmış hali

Her gün tüketiyoruz! Meğer böyle üretiliyormuş...

Tohumların iç kısmı...

Kakao tohumlarının içi genelde mor ancak beyaz da görmek mümkün.

Her gün tüketiyoruz! Meğer böyle üretiliyormuş...

Bu tohumlar muz yapraklarıyla kaplı bir ahşap bir palete alınıyor. İdeal bir çikolata tadı için tohumların burada yaklaşık 7 gün durması lazım.

BİZE ULAŞIN