Son dakika haberleri… Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-1 galip gelerek ligde kötü gidişe dur dedi.
Bu sezon Şenol Güneş ile başlayan yolculuk, daha sonra Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile devam etti.
Tam 3 kez teknik direktör değişikliğine giden Beşiktaş'ta bir de başkanlık seçimi yaşandı.
Serdal Adalı ile girdiği başkanlık yarışında oyların çoğunluğunu alarak Beşiktaş'ın yeni başkanı olan Hasan Arat, teknik direktör mesaisine devam ediyor.
Rıza Çalımbay'ın ardından takımı geçici olarak çalıştıran Serdar Topraktepe'nin yerine siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın ismi konuşulmuştu.
Birçok adayla görüşen ancak son olarak Sergen Yalçın üzerinde birleşen Beşiktaş'ta sürpriz bir karar daha ortaya çıktı.
Beşiktaş yönetimi, deneyimli çalıştırıcının yerine yabancı bir ismi göreve getirmek istiyor.
İSPANYOLLAR DUYURDU
Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş, daha önce Barcelona'yı da çalıştıran ünlü teknik direktöre gözünü dikti.
İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan haberde tecrübeli çalıştırıcıyla anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.
İşte İspanyolların duyurduğu Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü…