Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sonradan gurmeler

Her cumartesi olduğu gibi bugün de Yakından Kumanda'nın tuşları siz okurlarımıza emanet.
Yıllar sonra bu kez TV8 ekranlarında 'hortlayan' 'Yemekteyiz' programında; yarışmacıların eleştiri sınırlarını aşan çirkin tavırları, okurlarımızın tepkisine yol açıyor. Bu hafta söz sırası Ahmet Menderes Toprak adlı okurumuzun:
"Yüksel Bey, yazılarınızı ilgi ile okumaktayım. 'Yemekteyiz' programının son beş bölümünü peş peşe izledim. (30'uncu bölüm dahil) Şunu esefle gördüm ki Metin Bey hariç herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor. Kimi çok kaprisli, kimi şovmen yarışmacılar. Önce yemeği beğenip sonra sıfır puan veriyorlar. Sıfır puan vermek, emeğe ve yemeğe saygısızlıktır. Zannedersin ki hepsi dünyanın en iyi gurmesi. Yarışmanın bu haliyle örf ve adetlerimize uymadığına ve insanlarda ego ve olumsuz rekabet duygularını körüklediğine inanıyorum. Sunucu Onur (Büyüktopçu) Bey çok iyi niyetli ama çabası yetmiyor. Dilerim ileride daha yapıcı, kırıcı olmayan, emeğe ve insana saygının olduğu yarışmalar izleriz. Selamlar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA