Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Reis’ bir kere sevmeye görsün...

Şu 'Reis' gerçekten ilginç bir adam. Atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki 'Hızır Reis'ten söz ediyorum. Adam uçkuruna sahip çıkamıyor, önüne gelen kadından çocuk yapıyor. Gelgelelim, karısı 'Meryem'den de vazgeçemiyor.
Onun hayatını kurtarmak için kendi hayatını hiçe sayıyor, hatta aşağılanmayı, hakarete uğramayı, yerle bir olmayı bile göze alabiliyor.
Diziyi izleyenler biliyor.
'Hızır' ile 'Meryem'in arası bu aralar pek limoni. 'Meryem', boşanma davasını açtı bile. 'Hızır Reis'; bir yandan evliliğini kurtarmaya çalışırken, diğer yandan birbiri ardına karşısına dikilen düşmanlarıyla uğraşıyor.
Bunlardan sonuncusu da CIA tarafından 'Hızır'ı öldürmekle görevlendirilen 'Ziya' oldu.
Operasyonu önceden haber alan 'Hızır', 'profesyonel' katil 'Ziya'ya karşı hamlede bulundu, onun Rusya'daki silah şirketine ortak olmak için 50 milyon dolar gönderdi. Hepimiz sandık ki 'Hızır', kendi hayatını kurtarmak için kiralık katile bu ödemeyi yaptı. Meğer kazın ayağı öyle değilmiş.
Gerçeği son bölümde 'Kimsesiz Yaşar'dan öğrendik.
'Meryem Yenge'sini karşısına alıp anlattı.
Şöyle dedi: "Yenge, hani 'Hızır Reis' hep seninle birlikte ölmek isterdi ya, malum senin de ciddi bir hastalığın var. 'Ziya'ya o 50 milyon doları niye verdi sanıyorsun? Eğer sana bir şey olursa, 'Beni karıma yetiştir' diyerek kendisini öldürtmek için verdi o parayı..." Vay ki ne vay! Demek ki böyle oluyor mafya aşkları.
Sevdalarına nazar değmesin diye 'kurşun' döktürüyorlar.
Ama o bildiğiniz yöntemle değil...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA