Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Atv’den üç bomba dizi

Bahar yağmurları, atv'de dizi yağmuruna dönüşecek.
Kanal, pek çok dizinin finale hazırlandığı günlerde ekrana getireceği üç yeni diziyle seyirciyi yaz boyunca da ekrana bağlamayı hedefliyor.
Son olarak 'Aşk ve Mavi' dizisinde izlediğimiz Keremcem, çok yakında 'Ali ve Sevda' adlı diziyle atv ekranlarına dönecek. Dizide kardeşini ararken tanıştığı 'Sevda' ile maceralı bir aşka yelken açan 'Ali Hüroğlu' karakterini canlandıracak Keremcem'e Özgü Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Engin Hepileri eşlik edecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan oturuyor.
Atv'nin yeni dizisi 'Canevim' ise, intikam hikayelerine ilgi duyan dizi izleyicilerini ekran başına toplamayı hedefliyor. Fakir kız 'Ceylan'ın, çalışmaya gittiği evin zengin ve şımarık oğlu 'Taylan' tarafından taciz edildiği için ona attığı tokat, bütün hayatını değiştiriyor.
Biran Damla Yılmaz ve Aras Aydın'ın başrollerini paylaşacağı ve kadrosunda Bedia Ener, Münire Apaydın, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Ömrüm Nuri Çamçakallı gibi isimlerin rol alacağı dizinin yönetmenliğini Adnan Güler üstleniyor.
Atv'nin merakla beklenen bir başka dizisi ise 'Zengin ve Yoksul'. Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elief Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner'in yer aldığı müthiş kadronun yönetmenliğini, son olarak 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde görev alan Deniz Yorulmazer yapıyor. Dizide;
Berrin'in, oldukça varlıklı olan 'Erdemli Ailesi'ne gelin giden kuzeni Meral'in kötü kaderine karşı verdiği mücadelenin etkileyici öyküsü ekrana taşınacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA