Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müge Anlı yarışma sunacak

Müge Anlı, Tatlı Sert programının bu cuma günü sezon finali yapmasının ardından yaz aylarını da boş geçirmeyecek.
Ekranların en ilgi gören yarışmalarından biri olan Güven Bana'nın sunucusu olarak atv ekranlarında yaz boyu mesaisine devam edecek.
Güven Bana, daha önce atv ekranlarında Tamer Karadağlı'nın sunumuyla yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü.
Yarışmada; birbirlerini daha önce görmeyen ve stüdyoda tanışan iki ortak, aynı para ödülü için yarışıyor. Kendilerine yöneltilen soruları bildikçe, ilerliyorlar. Ancak yarışmanın bir 'kırılma noktası' var.
Paranın sıcak yüzü kimini yoldan çıkarıyor, kimi ise yoluna ortağıyla birlikte devam ediyor.
Daha önce yayınlanan yarışma, 'ortağını parayla satan' ve büyük ödüle ulaşmak için partnerini yarı yolda bırakan yarışmacılarıyla olay olmuştu. Bakalım bu sefer nasıl 'satışlar' izleyeceğiz.
Bu arada ülkenin güven anketlerinde 'En çok güven duyulan kişi' olarak sürekli üst sıralarda yer alan Müge Anlı'nın, bu yarışma için 'biçilmiş kaftan' olduğunu da düşünüyorum.
Ayrıca, herkes güney sahillerinde sıcak kumlardan soğuk sulara atlarken, Müge'nin çalışkanlığını da yürekten alkışlıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA