Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İlk aşk tatiline çıktılar

Cem Yılmaz ile yaklaşık iki aydır flört ettiği Defne Samyeli'nin cicim ayları mutlu-mesut devam ediyor. Birliktelikleriyle magazin gündemine oturan ve aynı evde yaşama kararı aldıkları konuşulan çift, tatil sezonunu açtı. Geçen yıl, 'Arif V 216' filminin çekimleri nedeniyle pek tatil yapamayan Yılmaz'ın bu yazı kendine ayıracağı konuşuluyordu; galiba doğru. Hafta sonu Yılmaz'ın Bodrum Cennet Koyu'nda bulunan Mandarin Oriental'daki 640 metrekarelik villasına giden aşıklar, Haziran sonuna kadar burada tatil yapacakmış. İstanbul'da aynı evde yaşayacak olan Yılmaz ile Samyeli, tatilin yanı sıra birlikte yaşayıp yaşayamayacaklarını da test etme imkanı bulacak.

MEŞHUR EŞEK SÜTÜ SABUNUNDAN ALDI
Bodrum'da yaşayan bir arkadaşım, önceki gün ünlü çifti, İstanbul'un elitlerinin yanı sıra Kate Moss ve Naomi Campell gibi dünyaca ünlü yıldızların da favori adresi olan Hatice Teyze'de görmüş.
Aşıklar, bol bol alışveriş yapmış.
Geçtiğimiz yaz fazla kilolarıyla magazin sayfalarını süsleyen, sıkı bir diyet ve sporla dört ayda 17 kilo veren Cem Yılmaz, neredeyse dükkandaki tüm yağ çeşitlerinden almış. En çok da, Hatice Teyze'nin meşhur eşek sütü sabunundan satın almış. Anlaşılan Yılmaz, kilo vermenin motivasyonuyla kendine çok iyi bakmaya başlamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA