Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Meleğimin emaneti iyi ki varsın’

Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönüşte yaşanan uçak kazasında melek olup giden Mina Başaran'ın, 11 Mart'ta aramızdan ayrılışının birinci yılı dolacak. Düğünlerinden 34 gün önce nişanlısını acı bir şekilde kaybeden Murat Gezer'in, Mina'nın ailesiyle halen çok yakın ilişkide olduğunu duyuyordum, doğruymuş. Murat Gezer, geçen hafta yeni yaşına basan nişanlısının kardeşi Can Başaran'ın doğum gününü sosyal medyada bu fotoğrafla kutladı. Altına da, "Can'ım kardeşim, meleğimin emaneti, iyi ki varsın, nice mutlu yıllara" diye yazdı. Murat Gezer'in hâlå aşkına sahip çıkmasını ve Başaran Ailesi'ne gösterdiği vefayı takdir etmemek mümkün değil.



Murat Gezer; Anneler Günü'nde de, Mina'nın annesi ve kendi annesiyle çekilmiş fotoğrafı paylaşıp altına, "Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çok seviyorum!" notunu düşmüştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA