Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Londra’da mağaza açıyor

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcımız Zeynep Kartal ile ilgili güzel bir haberim var. Yıllardır dünyaca ünlü yıldızlar da dahil olmak üzere hemcinslerinin şıklıklarına şıklık katan Kartal, şimdi de Londra'nın göbeğinde, Harrods'ın karşısında tek katlı, 500 metrekarelik bir mağaza açıyor. Sadece kişiye özel kıyafetler tasarlayan Kartal, artık hazır giyime de el atmış. 15 güne kadar kapılarını aralayacak Concept adını verdiği mağazasında kendi tasarımı deri pantolonlar, ceketler, kazaklar, tişörtler ve Adoma için hazırladığı kürkleri satacak. Moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açarak bir kez daha göğsümüzü kabartacak olan Zeynep Kartal'a kocaman alkış...

19. ödül törenle sahibine verildi

Vehbi Koç Vakfı tarafından, insanların yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan kişi ve kurumları teşvik etmek amacıyla verilen Vehbi Koç Ödülü'nün 19'uncusu önceki akşam sahibini buldu. Ödüle bu yıl, sosyal bilimler ve şehircilik üzerine yaptığı önemli çalışmalar ile Prof. Dr. İlhan Tekeli layık görüldü. Tekeli ödülünü, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un elinden aldı. Törene, Koç Ailesi mensuplarının yanı sıra iş, cemiyet ve sanat hayatından da birçok ünlü isim katıldı.

Kız çocukları için koşacak

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç, bu pazar Antalya'da düzenlenecek Uluslararası Antalya Maratonu'nda kız çocukları için ter dökecek. Daha fazla kız öğrenciye burs imkanı sağlayabilmek için Instagram sayfasında takipçilerinden de destek isteyen Caroline Hanım, topladığı bağış miktarının aynısı kadar kendisinin de Türk Eğitim Vakfı Mustafa V. Koç Burs Fonu'na bağış yapacağını açıklamıştı. Caroline Hanım'ın gönlüne sağlık. Çorbada tuzunuz olsun istiyorsanız, halen vakit var.

Epos 7'ye başkan oldu

Tarihi değerlerimizin ve kültür mirasımızın gelecek nesillere taşınmasını amaçlayan 7 iş kadını tarafından kurulan EPOS 7 Derneği'nde önceki gün bayrak değişimi yaşandı. Derneğin kurucularından olan ve başkan yardımcılığı yapan Arzu Sabancı, önceki gün başkanlığa seçildi. Arzu Hanım, yıllardır bu görevi başarıyla yürüten Zafer Kozanoğlu'ndan bayrağı devraldı. Aslı Şen, Berrin Zorlu, Berna Çebi, Beste Yurttaş ve Yonca Ebuzziya gibi ünlü isimler de Arzu Hanım'a yönetim kurulu üyesi olarak yardım edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA