Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Demet çok iddialı geliyor

Demet Şener Küpeli'nin, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı ve herkesin merakla beklediği markası için geri sayıma başladığını öğrendim! Demet Şener-İstanbul adını verdiği markasını, 13 Mart'ta Raffles Otel'de büyük bir lansmanla görücüye çıkarmaya hazırlanan Demet'in ilk koleksiyonu, 30 farklı parçadan oluşuyormuş. Aynı gün online'da ve markasının Nişantaşı'ndaki showroom'unda da satışa çıkacak olan cicilerinin kapışılacağına şüphem yok.

İŞ KADINI OLARAK KARŞIMIZDA
25 yıldır birçok marka ve ürünün tanıtımını yapan Demet, markasının katolog çekimlerini yabancı bir mankenle yapmış! Görünen o ki, bundan böyle iş kadını kimliğiyle arz-ı endam eylemek istiyor.
Dubai ve Londra'da önemli yatırımcı ve perakendecilerle bir araya gelen Demet'in, lansman sonrasında yurt dışında önemli bir sözleşmeye imza atacağını da öğrendim ama sürprizi kaçırmamak için yazmıyorum. Şimdiden istihdam yaratan ve bir Türk markasını yurt dışına ihraç etmek için mücadele eden Demet'i gönülden kutluyorum.

Kadınlar Günü için özel sergi
İnci Aksoy'un sanatı ve sanatçıyı destelemek için kurduğu EKAV, Kadınlar Günü'ne özel bir sergiye evs ahipliği yapıyor. Prof. Balkan Naci İslimyeli'nin küratörlüğünde hazırlanan sergi, Women in Black/ Siyahlı Kadınlar 'Kadın, Yaşam, Umut ve Yas' başlığını taşıyor. Önceki gün ünlü isimlerin katılımıyla açılan sergide, Türkiye'nin önde gelen 10 sanatçısının eserleri yer alıyor. 4 Nisan'a kadar açık olan sergiyi kaçırmayın...

Estetikçisine övgüler yağdırdı
Önceki yıl Los Angeles'taki bir ajansla anlaşan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, orada dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından Dr. Simon Ourian ile tanışmıştı. Sonra da Kardashian kardeşler, Lady Gaga, Salma Hayek, Brad Pitt, top modeller ve kraliyet üyelerinin yer aldığı Ourian'ın ünlü hastaları arasına Uzerli de katılmıştı. Kendisini Ourian'ın maharetli ellerine teslim eden Uzerli, önceki gün Instagram sayfasından yüzünü paylaşıp doktoruna methiyeler düzdü. Siz ne dersiniz, Ourian bu övgüleri hak ediyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA