Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kankaların arasına Koronavirüs girdi

Miami'de mimarlık projelerine imza atan, güzel iç mimar Joyce Goldenberg ile ilgili müjdeli bir haberim var! Dani Goldenberg ile mutlu evliliklerinden 4.5 yaşında bir oğlu olan Joyce Hanım, ikinci bebeğine 5 aylık hamile. Bu kez kız annesi olmaya hazırlanan Joyce Hanım için 26 Mart'ta Miami'de babyshower düzenlenecek. Ancak Joyce Hanım'ın en yakın arkadaşları bu partide olamayacak! Yağmur Ünal, Maya Portakal Bitargil ve Melisa von Faber-Castell'in çok istemelerine rağmen, Koronavirüs belası yüzünden Miami'ye gidemeyeceklerini öğrendim. İnşallah Haziran'a kadar bu illetten kurtuluruz da kankaları, doğumda yanında olabilir.



İlk koleksiyona tam not
Demet Şener Küpeli, uzun süredir üzerinde çalıştığı markası Demet Şener-İstanbul'un 30 parçalık ilk koleksiyonunu moda tutkunlarının beğenisine sundu. Raffles Otel'deki lansman davetine, ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Aynı gün online ve markasının Nişantaşı'ndaki showroom'unda satışa çıkan koleksiyonda, özelikle renkli ve iddialı takım elbiseler kapanın elinde kalmış. 25 yıldır birçok marka ve ürünün tanıtımını yapan Demet Şener Küpeli, kendi markasıyla da sektöre iddialı girmiş oldu.

Türk markasının ünlü müdavimleri
Tasarımları ile dünyaca ünlü pek çok ismi tekellerine alan Türk modacılarımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. İşte size bir örnek daha… Markaları Dice Kayek ile modanın başkenti Paris'te harikalar yaratan Ece ve Ayşe Ege kardeşler, geçen hafta da Paris'teki butiklerinde Hollywood'un iki ünlü ismi Sharon Stone ve Abigail Spencer'ı ağırlamış. Markanın müdavimi olan iki ünlü isim, beğendikleri parçaları tek tek deneyip bol bol alışveriş yapmışlar. Tasarımları ile hep fark yaratan Ege kardeşlere kocaman bir bravo...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA