Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sanal âlemde kitap satacak

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin iş hayatına atıldığını öğrendim. Genç oyuncu, bir arkadaşı ile ortak şirket kurup e-kitap işine girmiş. E-kitap sitesi kuran İynemli ve arkadaşı, aylık 24.90 TL ödeyip abone olanlara 5 bin e-kitap ve sesli kitaba erişim imkanı sunacakmış. 5 bin kitabın içinde, daha basılmayan ve ilk kez bu sitede okunacak kitaplar da olacakmış. Bunların arasında, İynemli'nin Eylül'de çıkacak ilk kitabı da yer alıyormuş.

BABA-KIZDAN ÖZEL BİR SERGİ
Portakal Sanat ve Kültür Evi, 14 Mart'ta 18 eserden oluşan özel bir koleksiyonu satışa çıkardı. Portakal Ailesi'nin üçüncü ve dördüncü kuşak temsilcileri Raffi Portakal ve kızı Maya Portakal Bitargil tarafından düzenlenen ve 24 Mart'a kadar sürecek satışlı sergide, Osman Hamdi Bey, Hoca Ali Rıza, Şeker Ahmed Paşa gibi Türk resminin usta isimlerinin eserleri yer alıyor. Kimliği gizli tutulan bir aileye ait olan sergideki eserlerin fiyatları, 200 bin ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.



ERKEK GÖMLEĞİNE KADIN ELİ DEĞDİ
Pelin Altuniş, Funda Filibeli ve Selin Sunar, önceki yıl Gri By3 markasını yaratmışlar ve tasarımlarıyla moda tutkunlarından tam not almışlardı. Kısa sürede büyük yol kat eden ortaklar, şimdi de GriMen markasıyla erkekler için hazır ve özel dikim gömlek koleksiyonuna imza attılar. Kaliteli ve lüksten taviz vermeyen erkekler için koleksiyon hazırladıklarını söyleyen ortaklar, yeni cicilerini Raffles İstanbul'un Rezidans Lounge'unda tanıttı. Tanıtım davetine birçok ünlü isim katıldı.

BİRİNCİLİĞE DOYMUYOR!
Emre Ergani'nin eşi Didem Ergani'nin ilk evliliğinden olan 10 yaşındaki oğlu Ömer Kaan Bilbay, kayak pistlerinin tozunu attırmaya devam ediyor. Son üç yıldır İstanbul birinciliğini kimseye kaptırmayan Ömer Kaan, Türkiye Kayak Federasyonu'nun düzenlediği Büyük Slalom Kayseri yarışında bir kez daha İstanbul birincisi oldu. Son dört yıldır Türkiye genel sıralamasında hep ilk üçte olan Ömer Kaan'a kocaman bir alkış. Umarım ileride ülkemizi de başarıyla temsil eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA