Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sadece bakanı dinliyor

Önceki gün Feryal Gülman'ı aradım, yaşadığımız olağanüstü süreçle ilgili sohbet ettik. Sosyal medyada yazılıp çizilenlere kulak asmadan sadece Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarını dikkate aldığını ve bakanlığın paylaştığı bilgilerle süreci değerlendirdiğini söyledi. Kolay olmadığını ama bu günlerin de geçeceğini belirten Feryal Hanım, "Evde olmayı severim, evde vakit geçirmeyi de... Ama bu süreç farklı. Üzücü haberler almak ve başkalarına destek olamamak çok ürkütücü. Biran önce sağlıklı günlere kavuşmayı diliyorum" dedi.

KARANTİNADA DOĞUM GÜNÜ!
Amerikalı eşi Frank Roccogrande ile Londra'da yaşayan tasarımcı Enci Süzer Roccogrande, 3 Şubat'ta ikinci kızı Elizabeth Cennet'i dünyaya getirmişti. Cennet Süzer, hem adını taşıyan torununun doğumuna şahitlik etmek hem de kızına yardımcı olmak için Londra'ya gitmişti. Önceki gün Frank Bey'in doğum günüydü. Koronavirüs'ün en çok etkisi altına aldığı ülkelerden birinde oldukları için, Frank Bey'in doğum gününü maaile evde kutlamışlar. Cennet Hanım, sosyal medyadan bu mutlu anları, "Karantinada doğum günü " notuyla başladı.

MECBURİYETTEN BEBEK'E GELDİ
600 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin 56'ıncı zengini olan Yalçın Sabancı'nın büyük gelini Pınar Hanım, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Teknesiyle semte gelen Pınar Hanım, herkes gibi kendisini eve kapadığını ancak iptal edemeyeceği bir görüşme için dışarı çıkmak zorunda kaldığını söyledi. Görüşme sırasında 1 metre mesafe kuralına uyacağını belirtmeyi de ihmal etmedi. Pınar Hanım, görüşmenin ardından teknesine binip evine geri döndü.

EŞİYLE KIZINA BÖREK YAPTI
Celal-Şebnem Çapa çifti, dostlarının "Sakın gitmeyin; giderseniz de dönünce görüşmeyelim" tehditlerine rağmen koronavirüse kafa tutup 24 Şubat'ta Uzak Doğu'ya gitmişti. Tatillerini bitirip yurda dönen Çapa çifti, en azından 14 gün kuralına uyuyor. Celal Bey, evden dışarı kafasını uzatmazken, Şebnem Hanım sadece köpeklerini gezdirmek için kısa süreli dışarı çıkıyor. Kızları Ceylan Çapa da evde. Bu arada Şebnem Hanım, evde sıkıldıkça mutfağa giriyormuş. Önceki gün ev halisine tepsi böreği bile yapmış. Böylece Şebnem Hanım'ın işinde olduğu gibi mutfakta da çok marifetli olduğunu öğrenmiş olduk.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA