Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sipahioğlu da virüse yakalandı

Çin'den çıkıp tüm dünyayı saran küresel virüs salgınından çok sayıda ünlü isim de nasibini aldı. Sanat ve sosyete dünyasından peş peşe hastalık haberleri gelirken, Pepsi Türkiye'nin eski sahibi Melih-Güngör Sipahioğlu'nun kızları, sosyetenin sevilen ismi Sema Sipahioğlu da, maalesef koronavirüs illetinin pençesine düştü. Önceki gün hastaneye yatan ve tedavi altında olan Sema Hanım, "3-4 gündür ciğerlerimde bir yanma vardı, ara sıra da hafif ağrı giriyordu. Önceki gün öğleden sonra kuru öksürük de başlayınca doğru hastaneye gittim" dedi. Sema Hanım'ın bir de mesajı var: "Sağlıklı ve mutlu kalmak için, lütfen evinizde kalın…"

12 günde 2 binlik puzzle yaptı

Türk moda markası Les Benjamins'i dünya markası yapmak için yatırım yapan ve yönetimine giren iş insanı Fethi Sabancı Kamışlı da, yetkililerin "Evde kal" çağrısına uyanlardan. Koronavirüs yüzünden evden kapı dışarı çıkmayan Fethi Bey'in yeni bir hobisi oldu. Puzzle'a merak saran Fethi Bey kısa sürede büyük yol aldı. Çünkü 2 bin parçalık puzzle'ı tam 12 günde bitirmeyi başardı. Eseri ile poz verip sosyal medyada paylaşan Fethi Bey, "12 günde bitti; var mı 2 binlik yapabilen?" deyip dostlarını rekabete davet etti.

TEDBİRLİ BABA
Koronavirüsün ciddiyetini hâlâ anlamayanlar varken, Anadolu Ateşi'nin genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın daha en başında tedbirli davrandığını öğrendim. Mustafa Bey, yaklaşık 20 gün önce Gülben Ergen'den olan oğulları Atlas, Ares ve Güney'i de alıp kardeşi Yılmaz Erdoğan'ın Köyceğiz'deki çiftliğine gitmiş. Çok izole ve çocukların sıkılmayacağı bir yer olduğunu düşünerek karantina günleri için çiftliği tercih etmiş. Gülben Ergen, her gün çocuklarıyla görüntülü görüşse de, evlat hasretini dindiremiyormuş tabii. Umarım bu illet salgından bir an önce kurtuluruz da, herkes sevdiklerine kavuşur.

Karantinada 2. doğum günü

Cennet Süzer, küçük kızı Esli Teker'le birlikte, 3 Şubat'ta doğum yapan kızı Enci Süzer Roccogrande'nin yanına Londra'ya gitmişti. Koronavirüsün en çok etkisi altına aldığı ülkelerden birinde oldukları için kapı dışarı çıkmayan aile, 18 Mart'ta Amerikalı damat Frank Roccogrande'nin evde doğum gününü kutlamıştı. Cuma günü de karantina altında ikinci doğum günü vardı. Cennet Hanım'ın küçük kızı Esli Teker'in yeni yaşını kutladılar. Cennet Hanım, bu mutlu anları, "Karantinanın 20'nci gününde ikinci doğum günü" notuyla paylaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA