Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Annesi için son görevini yapamadı

Dört yıl önce zamansız bir şekilde henüz 55 yaşındaki eşi Mustafa Koç'u kaybeden Caroline Koç, şimdi de annesi Marianne Giraud'nun yasını tutuyor. Vefat haberini ABD'de öğrenim gören torunu Aylin Koç'un duyurduğu, İzmir'in en önemli Levanten ailelerinden birine mensup olan Marianne Hanım da, maalesef dünyayı kasıp kavuran koronavirüs illetine yenik düştü.

HOLDİNGİN UÇAĞIYLA GİDECEKTİ

Caroline Hanım'ın eşini kaybettiği yıl, hem annesi Marianne Hanım, hem de babası Herve Bey Alzheimer'a yakalanmıştı. O yıl anne-babasını anavatanları İsveç'te yaşayan ablası Medeleine Hanım'a emanet eden Caroline Koç, sık sık İsveç'e gidiyordu. Ancak üzülerek öğrendim ki; her fırsatta soluğu ailesinin yanında alan Caroline Hanım, maalesef annesinin cenazesine gidememiş. Caroline Hanım, hastanedeki üç haftalık yaşam savaşını cuma günü kaybeden annesinin cenazesine Koç Holding'in özel uçağıyla gitmek istemiş. Türkiye'den çıkış için izin almış ancak İsveç hükümeti, ülkeye giriş çıkışları yasakladığı için izin vermemiş. Bu da Caroline Hanım'ı kahretmiş. Allah'tan Marianne Hanım'a rahmet, Caroline Hanım ve diğer sevenlerine de sabırlar dilerim.



EŞİ DE VİRÜSÜ YENDİ

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsle savaştan galip çıkan Esra Oflaz Güvenkaya iyileşip evine dönmüş, birkaç gün sonra da testi negatif çıkan eşi Ziya Bey taburcu olmuştu. Ancak evinde iki gün kalabilen Ziya Bey, hastalığın ikinci aşamasını yaşadığı için yüksek ateşle tekrar hastaneye kaldırılmıştı. Durumu ağırlaşan Ziya Bey, sevenlerini çok korkutmuştu. Kötü haber vermek istemediğim için o dönem yazmamıştım ama sonunda müjdeli haber geldi. Ziya Bey koronavirüsle olan ikinci savaşından da galibiyetle ayrılıp evine döndü. "Karaciğeri ve bağışıklığının toparlanması zaman alacak olsa da bin şükür artık bizimle" diyen Esra Hanım'ın mutluluğunu, Allah tüm hasta yakınlarına yaşatır inşallah.



MERMERCİ'DEN DİP BOYA TÜYOLARI

Karantina günlerinde biten pek çok aşka inat, Murat Aslan ile ilişkisi mutlu mesut devam eden Derin Mermerci'den hemcinslerine tüyolar! Derin Hanım, koronavirüs nedeniyle kapalı olan kuaförler yüzünden dip boyası sorunu yaşayan kadın takipçilerine işlerine yarayacak bir paylaşımda bulundu. "Bu dönemde dip boyasıyla uğraşan tek ben olamam herhalde" diyen Mermerci, takipçilerini, sitesi dmstil.com'daki 'evde saç boyama' linkine yönlendirdi. Kendisi de sitesindeki tarifle kendi dip boyasını yaptı.



MASKE BAĞIŞI İÇİN YENİ YATIRIM

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko da, 'Biz bize yeteriz Türkiyem' diyenlerden. Covid-19 salgını ile birlikte Vakko fabrikasını maske üretimine tahsis eden ve ilk etapta Sağlık Bakanlığı'na 100 bin maske teslim eden Vakko, daha fazla maske bağışlayabilmek için üretim kapasitesini artırdı. Ciddi bir yatırımla, yeni bir maske üretim teknolojisine geçen Vakko, tamamen strelize koşullarda üretilen ve paketlenen 3 milyon adet daha maske bağışlayacak. "Salgınla mücadele etmek için gece gündüz mesai yapan sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını gözetmek ve karşılamak öncelikli görevimiz" diyen Cem Bey'in yüreğine sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA