Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İvana Sert mezarlıkta form tutuyor!

Koronavirüs ile mücadelede Avrupa'daki birçok önemli ülkeden çok daha başarılı olan ülkemizde, bu illetten korunmak için birtakım önlemler alınmıştı. Bu önlemler arasında sahil ve parklarda spor yapmanın yasaklanması da vardı. Ancak "Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz" diye boşuna söylememiş atalarımız! İşte size bir örnek… Fit vücuduyla dikkat çeken ve bunu da düzenli spora borçlu olan İvana Sert, yürüyüş yapmak için sahil şeridine veya parklara gidip 392 lira para cezası yiyeceğine, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yer bulmuş: Zincirlikuyu Mezarlığı

ARKADAŞIYLA YÜRÜYOR
Evet, yanlış okumadanız… İvana Sert, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda form tutuyor. Geçen cuma rahmetli babamın kabrini ziyaret etmek için Zincirlikuyu Mezarlığı'na gittiğimde Ivana Sert'i gördüm. Spor kıyafetlerini giymiş, tempolu bir şekilde yürüyordu. Yanında da bir erkek arkadaşı vardı. Ivana Sert ve arkadaşı önümden geçip mezarlığın içinde kayboldu. Zincirlikuyu Mezarlığı'na çok yakın oturduğunu bildiğim Ivana Sert'in bu cinliğine şapka çıkardım doğrusu. Hem evinin dibinde, hem yeşillikler içinde, hem sakin olduğu için sosyal mesafe sorunu yok, hem de yasak olmadığı için para cezası riski de!!!

Ünlü annelerden Anneler Günü TBT'si

Türkiye'de 1955 yılından bu yana kutlanan Anneler Günü, dün ilk kez sokağı çıkma yasağında ve karantinada kutlandı. En çok okunan cemiyet dergisi Şamdan Plus, bu özel günün anısına aralarında Türkan Şoray, Şebnem Çapa, Feryal Gülman, Demet Şener Küpeli'nin de olduğu pek çok ünlü anneden çocuklarıyla birlikte çekilmiş nostaljik fotoğraflarını paylaşmasını istemiş. Ünlü annelerden Şamdan Plus'a özel TBT'de bu harika fotoğraflar ortaya çıkmış.

Destek zincirine yine dahil oldu

Covid-19 salgını nedeniyle yoğun şekilde çalışan sağlık çalışanları için bir destek de tasarımcı Milka Karaağaçlı İnce'den gelmişti. Şişli ve Sarıyer Etfal Hastaneleri'nin acil servis çalışanlarına 7 gün boyunca Bross Life Catering'ten yemek gönderen İnce, yardım zinciri başlatmış; Burcu Esmersoy'un da aralarında olduğu pek çok yardımsever ünlü bu zincirin bir halkası olmuştu. Daha önce de bu destek zincirinin bir halkası olan Nazlı Kayı, bir kez daha bayrağı devraldı. Kayı'nın da, bundan önceki yardımseverlerin de gönlüne sağlık; biz bize yeteriz…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA