Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fit fiziğiyle düşman çatlattı bütün gözler onda


50 yaşına merdiven dayamasına rağmen halen genç kızları imrendiren bir fiziğe sahip olan Elif Dürüst, yaz sezonunu açtı. Hamdi Akın ile Sahir Erozan'ın küsmesine neden olan Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'tan villa kiralayan Dürüst, iki ay boyunca orada deniz ve güneşin tadını çıkaracak. Önceki gün kız kardeşi Şirin Yalçın'ın Manderin Oriental'deki evine misafir olan Elif Hanım, plajda objektiflere yansıdı. Elif Hanım, fit fiziği ve güzelliğiyle plajda bütün bakışları üzerine topladı. Tabii bu arada hem düşmanlarını, hem de yaşıtı hemcinslerini orta yerinden çatlattı!!!

Boğaz'da keyif yeniden başlıyor

Pandemi nedeniyle kapanmak zorunda kalan Boğaz'ın en favori mekanlarından Ruby, bugün itibariyle yeniden kapılarını açıyor. Önceki gün karşılaştığım mekanın ortağı Ali Ünal, 17.00-24.00 saatleri arası maskeli ve eldivenli personelleriyle, tamamen hijyen kurallarına uygun bar ve restoran olarak hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi. Yani bugünden itibaren Ruby'nin alt terasında keyif, üst katındaki restoranında da Boğaz manzarası eşliğinde yemek yiyebileceksiniz. Mekanın müdavimlerine duyurulur...

Üç ay sonra
insan yüzü gördüler
Covid-19 nedeniyle yetkililerin 'Evde kal' çağrısını en çok ciddiye alanlardan birinin de iş insanı Ali Karacan olduğunu öğrendim. Ali Bey, manken Nazlı Tanrıkulu ile ilişkisinden dünyaya gelen ve velayet davası sonuçlanana kadar tedbiren kendisine teslim edilen oğluyla birlikte Karadeniz kıyısındaki çiftliğine kapanmış. Tam üç ay süreyle de burunlarını bile dışarı çıkarmamışlar. Karantina sonunda sosyetik dostlarını çiftliğine davet edip barbekü partisi veren Karacan, oğluyla birlikte üç ay sonra farklı insan yüzü görmüş. Ali Bey, yazı da orada mı geçirecek yoksa şehre dönecek mi, merak ettim doğrusu!

Bodrum'da sergi sezonunu açıyor

Geçen yıl boşandığı eşi Ayfer Toprak ile yıllarca yazın Bodrum'da, kışın da İstanbul'da sergiler açan Cengiz Karavan, sanat işinde yoluna tek başına devam ediyor. Akmerkez'deki galerisi de açık olacak olan Karavan, her yaz olduğu gibi bu yaz da Bodrum'da sergilere devam edecek. Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren, Gündoğan'da bu yaz hizmete giren BVSBosphorus Hotel'de sanatseverleri ağırlamaya başlayacak. Tatilde de sanatsız kalmak istemeyenlerdenseniz; aklınızda bulunsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA