Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Genç bir kadına gönül verdi

Hapis kokusu alınca Ekim 2009'da yurt dışına kaçan ve Fransa'dan siyasi sığınma talep eden Cem Uzan'ın üçüncü evliliğinin üzerinde de kara bulutlar dolaşıyor. İlk evliliğini Şebnem Berker ile yapan, ikinci eşi Alara Koçibey'den de Nisan 2011'de boşanan Cem Uzan; Fransa'da Türklerle flört edip, 28 Kasım 2012'de de Monakolu Fanny Blanchelande ile üçüncü evliliğini yapmıştı. Ancak öğrendim ki, Uzan'ın üçüncü evliliği de sallantıdaymış. Meğer 26 Aralık'ta 60 yaşına basacak olan Cem Uzan da, bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu'nun takipçisi olmuş!

40 yaşındaki ünlü takı tasarımcısı olan eşi Fanny Hanım'ı, adının Gabrielle olduğunu öğrendiğim 27 yaşında genç bir güzelle aldatmış. Uzan, Monakolu aristokrat bir ailenin kızı olduğunu öğrendiğim Gabrielle için yuvasını yıkmayı göze almış ve hatta evini terk etmiş. Bakalım Uzan'ın çıtır sevgilisiyle aşkı uzun soluklu olacak mı…

Grup Şurup tatildeydi
Bilenler bilir; Şebnem-Celal Çapa, Rana-Erol Tabanca, Dilek-Mustafa Toner ve Sandra- Nino Erer çiftleri çok yakın arkadaştır. Dostlukları neredeyse 40 yıla dayanır. Sosyetenin bu yakın dostları, kendilerine bir de isim takmış; 'Grup Şurup'…

Grup Şurup geçen hafta geleneksel tatillerini gerçekleştirdi. Bu kez, Tabanca çiftinin teknesiyle Ege kıyılarını turladılar. Şebnem Çapa'nın bu eğlenceli tatilde çekilen fotoğrafların altına yazdıkları dostluklarının özeti gibiydi: "Bazı dostluklar vardır tarifi çok karışık, anlatılmaz yaşanır. Tıpkı bizim gibi. Canımız Bangbanglar sizi çok seviyoruz kocaman teşekkürler." Allah bozmasın…

İKİ İDDİALI MEKAN AÇIYOR
Dur durak bilmeyen İstanbul ve Bodrum yeme-içme-eğlence hayatına özel mekanlar kazandıran Jüpiter Grup'un patronu Tayfun Topal, kış sezonuna da iki farklı konseptle girmeye hazırlanıyor. Taksim Ceylan Intercontinental Otel'in içinde hizmet veren mekanı People'ı, kendinizi Meksika'nın ünlü eğlence merkezi Tulum'da hissedeceğiniz Ginzia isimli bir mekana çeviriyor.

20-40 yaş arası kitleye sadece akşam servisi verecek olan mekanın menüsü Uzakdoğu ağırlıklı. Topal, Cihangir'deki Hazine'sini de Tanisia Cihangir adıyla meyhane-taverna konseptine çeviriyor.

Sonunda aşkta mutluluğu buldu
Fenerbahçe eski başkanı merhum Metin Aşık ile Hülya Aşık'ın kızları Eda Aşık, geçen yıl Haziran'da kalbini avukat Murat Akar'a kaptırmıştı. Aşktan yana yüzü hiç gülmeyen; dört yıl önce 'sahte nişanlı' şoku yaşayan, 2017'de evlendiği üçüncü eşinden de önceki yıl boşanan Eda Aşık, sonunda aradığı aşkı bulmuş.

'Seninle aynı yöne bakabilmeyi seviyorum' dediği Murat Bey ile mutlu pozlarını sosyal medyadan paylaşan Eda Hanım'ın mutluluğu umarım daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA