Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dünyadaki 700 kişiden biri oldu

DENSA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan genç iş insanı Hacı Sabancı'nın kendisine çok özel bir hediye aldığını öğrendim! Kolunda her zaman dünyanın en ünlü markalarının saatleri olan Hacı Bey, en son öyle bir saat almış ki, saat koleksiyonerlerini bile orta yerinden çatlatacağı kesin. Hacı Bey'in kolunu artık Patek Philippe Nautilus Platinum 40th Anniversary süslüyor. Bu markanın saatleri erkekler için zaten başlı başına bir arzu nesnesi ancak Hacı Bey'in aldığı bu model o kadar özel ki, sadece 700 adet üretildi.

Patek Philippe bu saati, 2016 yılında Nautilus modelinin 40. yılını kutlamak için üretti ve markanın tutkunları tarafından hemen kapışıldı. O zaman 113 bin 400 dolara satışa çıkan o 700 saat, şu anda 400 bin ile 600 bin dolar arasında değişen fiyatlarla el değiştiriyor.



Bu saatten biri de Kanyon'daki ünlü saatçinin eline geçmiş ve hemen en hatırı sayılır müşterisi olan Hacı Bey'e haber vermiş. Hacı Bey de bu fırsatı kaçırmamış ve 400 bin dolar ödeyerek satın almış. Bu saatten isteyip bulamayan birçok iş insanı tanıyorum, onlar Hacı Bey'i çok kıskanacak.



Hacı Bey, Kanyon'daki bu saatçiden, yazın da evlilik hazırlığında olduğu Nazlı Kayı için 265 bin liraya Audemars Piguet marka bir saat satın almıştı.

GALA MODERN'E PANDEMİ ENGELİ

Oya Eczacıbaşı'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu İstanbul'un ilk çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern 16 yaşında. Bugüne kadar 8 milyon 200 bin ziyaretçiyi ağırlayan müzenin yönetim kurulu üyeleri, çocuk ve gençlere yönelik eğitim programlarını desteklemek amacıyla her yıl bu zamanlarda Gala Modern'i düzenlerdi. Geçen yıl 14 Aralık'ta 10'uncusu düzenlenen ve İstanbul'un elitlerinin her zamanki gibi yardım yarışına girdiği Gala Modern de maalesef pandemiye kurban gitti ve bu yıl yapılamayacak. Umarım seneye 11'incisi düzenlenebilir.

20 YILI GERİDE BIRAKTILAR


Mutsuz evlilik ve boşanma haberleri hız kesmeden devam etse de, yıllardır aynı yastığa baş koyan mutlu çiftler de var tabii. Yazıcı Otelleri'nin veliahdı Bahar Şer ile ünlü iş insanı Ozan Şer de, mutlulukları parmakla gösterilen o çiftlerden. Paris'te dillere destan bir törenle evlenen çiftin dün evliliklerinin 20'nci yıldönümüydü. Covid-19 nedeniyle özel bir organizasyon yapamayan çiftten Bahar Hanım, bu mutlu gününü düğünlerinden kareleri paylaşarak kutlamayı tercih etti. Mutlu evliliklerini iki oğullarıyla perçinleyen çiftin mutlulukları hiç bozulmaz inşallah.

YENİ MAĞAZAYA
SESSİZ AÇILIŞ

Rosella Karabacak ve Şirin Yalçın, aksesuardan sofra ürünlerine, ev dekorasyonuna kadar geniş bir yelpazede pek çok ürünün bulunduğu markaları SırMaison'un altıncı şubesini İstinyePark'ta açtı. Markalarının bugün dekorasyon konusunda ince, zevk ve söz sahibi bir marka olarak konumlanmasından mutluluk duyduklarını söyleyen ortaklar, Covid-19 nedeniyle bu mağazalarını sessiz sedasız açtı. Ama "En kısa sürede mağazamızda dostlarımızla kalabalık ve geniş bir davetle bu günlerin geçmiş olmasını kutlamak istiyoruz" diye de eklediler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA