Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanma yok ayrılık var!

Önceki yıl Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile 2011'de evlendiği ikinci eşi Gonca Yıldırım'ın boşanacakları iddia edilmiş, Aziz Yıldırım da bu iddiayı sert bir dille yalanlamıştı. Bu dedikodu tekrar dillendirilmeye başlayınca, bir de üstüne Aziz Yıldırım'ın Zorlu Center Rezidans'a taşındığını öğrenince içime bir kurt düştü. Araştırınca Aziz Yıldırım ile eşinin evliliğinde hiçbir sorun olmadığını ama ayrı yaşadıklarını öğrendim! Ayrılığın sebebi ise; Gonca Yıldırım'ın 7 yaşındaki kızı Yaz ile birlikte Londra'ya yerleşmesiymiş. Meğer Gonca Hanım, Türk vatandaşlarına İngiltere'de iş kurma ve beş yıl sonra da İngiltere vatandaşı olma hakkı sağlayan Ankara Antlaşması'na başvurup Londra'ya taşınmış. Antlaşma gereği en az 6 ay İngiltere'de yaşaması gerektiği için de yılın büyük kısmını Londra'da geçiriyormuş. Aziz Yıldırım ise işlerinden dolayı Türkiye'de kalmış ancak her fırsatta soluğu eşi ve kızının yanında alıyormuş. Tabii dedikoducular da Gonca Hanım'ı eşi Aziz Yıldırım'ın yanında göremeyince boşanma dedikodusunu ortaya atıyormuş. Durum bundan ibaret.

Bu arada Gonca Hanım, pandemi nedeniyle İngiltere'den çok daha güvenli gördüğü Türkiye'ye gelmiş. Pandemiden dolayı 6 ay zorunlu ikamet şartının esnetilmesiyle Gonca Hanım bir süre daha eşinin yanında kalacakmış.

İNGİLİZ BASININDAN ZEYNEP KARTAL'A ÖVGÜ

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Manchester Evening News, sürdürülebilir modayı değerlendirdiği haberinde Türk modacı Zeynep Kartal'a da geniş yer ayırmış. 72. Cannes Film Festivali'nde sürdürülebilir temalı bir defile de düzenleyen Kartal, haberde sürdürülebilirlik kavramını her platformda destekleyen Emine Erdoğan'dan da bahsetmiş. Kartal, "Özellikle pandemi döneminde daha da önem kazanan 'Sıfır Atık' projesi ile çevre kirliliğinin etkilerini tersine çevirmeye öncülük eden Sayın Emine Erdoğan'ın çalışmalarını dikkatle takip ediyorum. 2021 sonbahar/ kış koleksiyonumda ise daha iyi bir dünya için sürdürülebilir modayı desteklemeye devam edeceğim'' demiş…


Lady Gaga, Kylie Minogue, Liz Hurley gibi ünlüleri giydiren Zeynep Kartal, 72. Cannes Film Festivali kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği Türk Günü Resepsiyonu'nda sürdürülebilir temalı bir defile de düzenlemişti.

SÖMESTİR TATIİLİNDE DAĞLARI DOLDURDULAR

Seyahat kısıtlaması nedeniyle bu sömestir favori adresleri olan Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'e gidemeyen İstanbul'un elitleri, ülkemizin popüler kayak merkezlerine dağıldılar. Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken, en rağbet gören yerler. Beyza Uyanoğlu ve Feryal Gülman Uludağ'ı tercih ederken, DilaSima Group'un varisleri Dila ve Sima Tarkan kardeşler, erkek arkadaşları Dağhan Doğruer ve Mark Başoğlu ile Palandöken'in yolunu tuttular. 7 Catering'in ortakları Ebru Erberdi, İrem Güreli ve Nilüfer Elif Jah ise tercihlerini Kartalkaya'dan yana kullandılar…

KOKU ALERJİSİNDEN MUM MARKASI ÇIKTI

Cemiyet hayatını ünlü isimlerinden Fulya Gündoğdu, uzun yıllar yaşadığı alerji sorunundan dolayı uzak kaldığı kokulardan vazgeçmedi ve Fiolas adını verdiği kendi markasını yarattı. Fransa'nın Provence bölgesinde izlediği lavanta tarlasının hasadından ilham alan Gündoğdu, bazında yüzde 100 yenilebilir ayçiçek yağının kullanıldığı doğal içerikli mumlarıyla dikkat çekiyor. Gündoğdu'nun özel tasarım mumlarının en güzel tarafı ise, her söndürüldüğünde eriyen sıvı kısmının el kremi olarak kullanılıyor olabilmesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA