Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düğününde Hülya Koçyiğit olmak istemiş

23 Kasım'da müjdelediğim gibi; Mart'tan bu yana flört eden Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ, cuma günü vuslata erdi. Aslışah Hanım'ın, Özgür Masur'un imzasını taşıyan ve herkesin çok beğendiği gelinliğinin esin kaynağının, Hülya Koçyiğit olduğunu öğrendim. Anneannesi Hülya Koçyiğit'in gençliğine benzetilen Aslışah Hanım, düğününde onun gibi görünmek ve kendini Hülya Koçyiğit gibi hissetmek istemiş. Ve Özgür Masur'a nasıl bir gelinlik istediğini şöyle tarif etmiş:

"Özgür bana öyle bir gelinlik yap ki; anneannemin filmlerindeki o büyüleyici etkisi olan bir gelinlik olsun. Bu gelinlik beni yansıtan yenilikçi, iddialı ama masum olsun. Gelinliğin içinde Hülya Koçyiğit gibi hissedeyim." Özgür Masur da işte bu gelinliği tasarlamış. Aslışah Hanım, gelinliğini o kadar çok beğenmiş ki, "Ortaya çıkan gelinlik hayalimin bile ötesinde" diyor. Anneannesi gibi ömür boyu sürecek mutlu bir evliliği olur inşallah.

NİYET VAR UYGULAMA YOK!

Başarılı şarkıcı Ayla Çelik ile iş insanı Barbaros Utku'nun, Mayıs 2016'da flört etmeye başladığını tüm Türkiye bu köşeden öğrenmişti. Daha önce başından bir evlilik geçen Barbaros Utku, senesine bu ilişkiyi resmiyete dökmek istese de, henüz evliliğe hazır hissetmediğini söyleyen Ayla Çelik ayak dirediği için izdivaçları bir türlü gerçekleşememişti! Evlilik meraklısı olmadığını söyleyen Ayla Çelik, arkadaşlarının telkini ile tam yelkenleri indirmişti ki; izdivaçlarına bu kez de Covid-19 engel oldu. Yaşıtları çoktan çoluk çocuğa karışan 48 yaşındaki Ayla Çelik, bakalım bu yıl gelin olabilecek mi?

DETOKS İÇİN SINIRLARI AŞTILAR

Covid-19 pandemisinde aldığı kilolardan muzdarip olanlara "Detoksa yasak yok" başlığıyla müjdeli bir haber vermiştim geçen hafta! Seyahat
yasakları olmasına rağmen; eğer vizeniz, negatif olduğunuzu gösteren PCR testiniz ve gideceğiniz merkezden davet mektubunuz varsa, tüm sınırların ardına kadar size açıldığını yazmıştım. Melkan Gürsel, Ebru Kohen ve Mine Kalpakçıoğlu yazımı okumuş anlaşılan! Avusturya'daki detoks merkezi Vivamayr'da almışlar soluğu. Merkezde bir haftalık kampa giren dost grubu, hem fazlalıklarından kurtulacak hem de bağışıklıklarını kuvvetlendirip yurda dönecek.

İÇİNDEN BİR ŞAİR ÇIKTI

Fenerbahçe'yi bu sezon da kendi sahasında yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in kızı ile damadı Merve-Ahmet Baran Çetin çifti, evliliklerinde 10 yılı geride bıraktı. 4 Şubat 2011'de Four Season Hotel'de düzenlenen muhteşem bir düğünle vuslata eren çift, 10. evlilik yıldönümlerini kumsalda romantik bir yemekle kutladı. Merve Hanım, Instagram'dan paylaştığı kutlama fotoğraflarının altına öyle bir metin yazmış ki, şaştım kaldım! Aşkını, evliğini ve ailesini anlattığı sözleri şiir gibi olmuş. Meğer Merve Hanım'ın içinde bir şair yatıyormuş. Uzun bir metin olduğu için buraya yazamıyorum ama merak ediyorsanız bir bakın, bana hak vereceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA