Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sadrazam torunu kesin dönüş yaptı

Türkiye'de Covid-19 ile mücadelenin çok iyi yönetildiğini düşünüp ülkemize geri dönenlere son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman da katıldı. Galatasaray Kulübü eski Başkanı Alp Yalman'ın yeğeni olan Ahmet Bey ile Aylin Hanım, 2013'te radikal bir karar almış; Vaniköy'deki yalılarını kiraya verip hayatlarına yeni heyecanlar katmak için İspanya'nın Barselona şehrine taşınmıştı.

Ancak Avrupa'da salgının en yoğun görüldüğü ülkelerden biri olan İspanya'da sürekli yüksek vaka ve can kayıplarının yaşanması üzerine Yalman çifti, çareyi en güvenli liman olarak gördükleri Türkiye'ye dönmekte bulmuş. Geçen ay 16 yaşındaki kızları Nilüfer ile birlikte İstanbul'a kesin dönüş yapmışlar. Kiracılarını çıkarıp tekrar yalılarına yerleşmişler. Bu illeti atlattıktan sonra tekrar bir macera arayışına cesaret ederler mi bilmiyorum ama Yalman çiftine 'Ülkenize hoş geldiniz' diyorum.

TAKİPÇİLERİNİ KISKANDIRDI

Seyahat yasakları yüzünden Avrupa'ya gidemeyen sosyetik isimlerin favori tatil adresi Maldivler oldu. Selma Çilek-Sinan Çiftçi, Barış-Alize Tansever çiftinin ardından kış mevsimini yaşadığımız bu dönemde yazı yaşamak isteyenlere Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden de eklendi. Balayı adası olarak bilinen Maldivler'de denizin ve güneşin tadını çıkaran Biricik Hanım, "Burası benim cennetim" dediği adadan çekilmiş fotoğraflarıyla, karlar altında olan İstanbul'daki takipçilerini kıskandırdı.

ŞAHENK DE POZİTİF!

Hasta sayısındaki artış hızı ülkemizde düşmeye başlasa da, hemen her gün üzerimize kabus gibi çöken bu illet virüse yakalanan tanıdık isimler duyuyorum. Türkiye'nin en zenginleri 2020 listesine, 2.4 milyar dolar şahsi serveti ile 3'üncü sıradan giren Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk de koronavirüse yakalanmış. Hastalığın son günlerini geçirdiğini öğrendiğim Ferit Bey, bu illeti hafif atlatmayı başaran şanslı isimlerden. Bu arada Covid-19'u en ciddiye alan ve Türkiye'de ilk vaka görülükten sonra Göcek'e giden kardeşi Filiz Şahenk'in İstanbul'a dönmeyi hiç niyeti yok gibi. Filiz Hanım şimdi de Bodrum'a geçmiş.

ÜNLÜ İSİMLERDEN EĞİTİME DESTEK

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Voonka, "Destek Hayat Değiştirir" adını verdikleri çok anlamlı bir iş birliğine imza attı. Geleceğin sağlık çalışanlarının eğitimine destek vermek amacıyla hayata geçirilen proje için; aralarında Haldun Dormen, Gamze Cizreli, Bünyamin Aydın ve Şahika Ercümen'in de olduğu 15 ünlü isim, ilham verici destek hikayelerini anlattı ve bunlar bir kitapta toplandı. Dün, Kampotu Genel Müdürü Hakan Keleş ve TEV Bağış Projeleri Müdürü Serpil Gümüş ev sahipliğinde projenin dijital lansmanı gerçekleşti. Emeği geçen herkesin gönüllerine sağlık…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA