Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü isimlerin sanat buluşması

Her zaman sanata ve sanatçıya destek olan Şamdan Plus Dergisi, geçen hafta dijital ortamda bir sanat buluşması gerçekleştirdi. 'Türkiye'de Sanat Koleksiyonerliği' başlıklı dijital semineri, Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman yönetti.

Türkiye'nin ilk sanat galericilerinden Yahşi Baraz, koleksiyoner Agah Uğur, koleksiyoner ve sanat danışmanı Leyla Alaton, Müze Evliyagil'in sahibi Sarp Evliyagil ve kurumsal sanat danışmanı şirketi sahibi Sevil Dolmacı da konuşmacı olarak katıldı. Benim açılış konuşmasını yaptığım webinar'da,

Türkiye'deki sanat koleksiyonerliğinin son 50 yılı masaya yatırıldı. İş dünyasının da ünlü isimleri olan konuşmacılar, koleksiyonerlik konusunda kendi deneyimlerini anlatırken, yapılan yanlışlar ve bundan sonra nasıl bir yol izlenmesi konusundaki görüşlerini paylaştı. Webinar'ı Şamdan Plus'ın Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

AYRI KALAMIYORLAR!

Şimdiye kadar kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza, Ocak sonunda yine ayrılmıştı. Hep kesin ayrıldıklarını söyleyen aşıklar, ilk kez bu kadar ayrı kalmıştı! 'Galiba sözlerinin arkasında duracaklar' diye yazmıştım geçen hafta. Hatta yazımın çıktığı gün bir arkadaşım, Sponza'nın poşetlerle evinden çıktığını, kapısında da Kutluay'ı arabada beklerken gördüğünü söylemişti. Ben mi sebep oldum bilmiyorum ama yazımın çıktığının ertesi günü Sponza, Kutluay'la Mangerie'de çekilmiş bu fotoğrafı paylaşıp barıştıklarını herkese gösterdi!

RÖTARLI BALAYINDA ROMANTIK KUTLAMA

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ, 5 Şubat'ta hayatlarını birleştirmişti. Benim gibi herkesin birbirine çok yakıştırdığı çiçeği burnunda evliler, rötarlı balayları için Dubai'ye gitti. Eşiyle Dubai'de denizin ve güneşin tadını çıkaran Alkoçlar, Kaan Bey'in doğum günü için orada minik bir kutlama organize etti. Kutlamadan romantik kareleri de "Doğum günü senin ama sen benim cennetten hediyemsin. Gülüşün içimi ısıtıyor, varlığın beni bir bütün yapıyor. Seni bugün ve sonsuza kadar seviyorum" notunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA