Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hayaller saray gerçekler yalı

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, önceki gün sessiz sedasız evlendi! 3 Eylül'de Çırağan Sarayı'nda dillere destan bir düğünle evlenmeye hazırlanırken Nazlı Kayı'nın annesi Güneş Dimili'nin eşi Kaan Dimili'nin vefatı üzerine düğünlerini erteleyen çift, daha fazla beklemek istememiş ve aile arasında evlenmeye karar vermiş.



Ünlü çift, önceki akşam Hacı Bey'in anne-babası Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında imzayı atıp hayatlarını birleştirdi. Nazlı Hanım'ın babasının 40'ının çıktığı ertesi gün, sadece ailelerin ve çok yakın dostlarının katıldığı sade bir tören düzenlediler. Sarayda evlenmeyi planlarken yalıda imzayı atan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'ya bir ömür mutluluk diliyorum.

OĞLU İÇİN ÇITAYI ÇOK YÜKSEĞE KOYMUŞ
Candan Varnalı ile Metin Kap'ın oğulları Ali Emre Kap, haziran ayında nişanlandığı yönetmen ve prodüktör Irmak Taşındı ile önceki gün Antalya'da vuslata erdi. Şimdiye kadar sayısız düğün organizasyonu yapan CVS Lifestyle'ın kurucusu Candan Varnalı, oğlu ve gelini için kelimenin tam anlamıyla döktürmüş.

Antalya Gloria Serenity Resort'ta gerçekleşen düğüne şahitlik eden İstanbul'un elitleri, organizasyonu ve dekorasyonu anlata anlata bitiremiyor. Genç çifte mutluluklar dilerken Candan Varnalı'nın bundan sonra işinin çok zor olduğunu da belirtmeliyim. Çünkü düğün organizasyonu işinde çıtayı çok yükseğe koymuş…

KARDEŞİ KANSERLE SAVAŞI KAYBETTİ
Halkla ilişkiler sektörünün duayen isimlerinden biri olan ve cemiyet hayatının da tanıdığı Ayşe Azizoğlu yasta. Ayşe Hanım'ın, kanserle savaşan kardeşi Lale Azizoğlu önceki gün hayatını kaybetti.

Geçen nisanda bu amansız hastalığa yakalandığını öğrenen Lale Hanım, hastalığı yenmiş gibi görünüyordu ancak geçen hafta kötüleşmiş. Lale Hanım'a Allah'tan rahmet, Ayşe Hanım'a da sabır diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA