Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Fırıncı kocasının peşine düşen ‘Ferdane’ çok güldürecek

Büşra Pekin ile Alper Kul'un başrollerini paylaştığı 'Fırıncının Karısı' filminin çekimleri devam ediyor. Senaryosunu Murat Taşkent'in yazdığı, Murat Onbul'un yönettiği filmin karakterlerinin hepsi birbirinden komik ancak bir fırıncının karısı 'Ferdane' var ki, izlemek için sabırsızlanıyorum. Büşra Pekin'in canlandırdığı filmin ana karakteri fırıncının karısı; çok meraklı bir kadın. Kocasının başına gelen değişimden sonra kardeşini de yanına alıp kocasını takip etmeye başlıyor. 'Ferdane'; kocasından çekinen ama kardeşine hayatı dar eden bir kadın. İşte bu noktada yaşanacaklar eminim izleyiciyi çok güldürecek. 'Fırıncının Karısı'nda Alper Kul fırıncı 'Mustafa'ya, Korhan Herduran ise 'Ferdane'nin kardeşi 'Ramazan' karakterine hayat veriyor. Büşra Pekin'in komedi filmlerindeki başarısı tartışılmaz, bu karakteri de çok sevdiği konuşuluyor. O nedenle siz şimdiden bu karaktere ve Büşra'nın performansına hazırlansanız iyi edersiniz. Filmin çekimlerinin bitip vizyona girmesini merakla bekliyoruz...

KOLONYA CUMHURİYETİ 2 YOLDA
Bundan tam iki yıl önce 'Güldür Güldür'ün altı kişilik senaryo ekibi, muhteşem bir masal dünyası yaratıp ortaya başarılı bir absürt komedi çıkarmıştı. Murat Kepez'in ilk uzun metraj filmi olan 'Kolonya Cumhuriyeti'nden bahsediyorum... Ne mutlu ki devamı geliyor. 'Kolonya Cumhuriyeti'nin başkanı 'Peker Mengen'i, danışmanlarını ve meşhur uzaylıyı zaten çok özlemiştik. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin başrollerini Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut paylaşıyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE FİLM İZLEME KEYFİ
Yaz geldi, şimdi filmleri açık havada izleme zamanı. Miles and Smiles, QNB Finansbank'ın sponsoru olduğu Uniq İstanbul ve Başka Sinema işbirliği ile bu yıl beşincisi düzenlenen Açıkhava Film Festivali; 12 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Doğayla iç içe ortamıyla şehre nefes aldıran Uniq İstanbul, gelenekselleşen Açıkhava Film Festivali'ni 12 Haziran akşamı Freddie Mercury'nin hayatını konu alan dört Oscar ödüllü 'Bohemian Rhapsody' filmiyle başlatıyor. Festivalde bu yıl 50'si uzun metraj, 10'u kısa metraj olmak üzere 60 yapım yer alıyor. Haziran ayında seyirciyle buluşacak filmler şöyle: 'Bohemian Rhapsody', 'The Favourite', 'Mirai', 'Burning', 'Sibel', 'Border', 'Girl', 'Everybody Knows', 'US' ve White Crow.

VİZYON ÖNERİSİ: GODZILLA 2
Bu hafta sonu ailecek gidilecek bir film vizyona girdi: 'Godzilla 2' Gareth Edwards'ın 2014 yapımı 'Godzilla'sı ile Jordan Vogt-Roberts'ın 'Kong: Skull Island'ını bir araya getirecek olan filmde karşımıza çıkacak olan ikonik canavarlar, Godzilla ile karşı karşıya gelip savaşacak. İnsanlığın kaderini de bu savaşın yaratacağı yıkım belirleyecek. Bu tehlikeli mücadele sırasında insanlığın var oluş dengesi de pamuk ipliğine bağlı olacak. Savaşın galibi, insanlığın kaderini olduğu kadar gezegenin baskın türünün de kim olacağını gösterecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA