Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAKAN UÇ

Müzik sektörü canlandı yeni projeler kapıda

Son günlerde edindiğim bilgiler, salgın nedeniyle büyük zorluk yaşayan müzik sektörünün yavaş yavaş canlanma içine gireceğini gösteriyor. Hatta size yeni çıkacak şarkılarla birlikte Ocak ve Şubat aylarının epey renkli geçeceğini söyleyebilirim. Bu canlanma enerjisinin sektöre ve müzikseverlere iyi geleceğine eminim.
Sizinle bugün müzik sektörü hakkında aldığım son haberleri paylaşmak istiyorum. Projeler çıktıkça tabii ki buradan kritiğini birlikte yapacağız. Yıl boyunca size yine tavsiyelerim olacak yeni şarkılar, yeni isimlerle ilgili. Ama tabii ki acımasız eleştirilerim de olacak. İşte kulağıma gelen projelere geçelim...

■ Öncelikle uzun zamandır çok da iyi işlerle gündeme gelmeyen Mustafa Sandal, sürpriz bir single çıkaracak. Her zaman şarkılarıyla hedefi 12'den vurmayı başaran Ebru Yaşar, yeni albümünü bitirmek üzere. Ziynet Sali de albümünün son dokunuşlarını yapıyor. İlyas Yalçıntaş ve Enbe Orkestrası'nın projesi ise benim de özellikle merak ettiğim işlerden...
■ Oyunculuk deneyiminde pek de başarılı olduğunu söyleyemediğim Cemal Can'ın ilk single çalışması çok yakında geliyor. Doğrusu bu işi de bekliyor ve takip ediyorum. Bakalım genç adam nasıl bir şarkı ve stil ile karşımızda olacak?
Demet Akalın, dur durak bilmeyen, çalışkanlığı ile tanıdığımız bir isim. O da hep hedefi 12'den vuruyor. Yeni şarkıları da yolda.
■ Simge, son slow şarkısı ile gönülleri fethetti ve sesinin hakkını verdi. Yeni single çalışması da yolda.
■ Süper star Ajda Pekkan stüdyoya giriyor. 5 şarkılık bir EP ile yaz başında müzikseverlerin karşısına çıkacak. Süper Star olmak, büyük sorumluluk ister. Eminim herkesten çok işine titizleniyordur Ajda Pekkan. Bu arada Pekkan, bildiğiniz gibi DMC ile anlaşmasını yenilemiş ve gündemi epeyce meşgul etmişti. Karantina günlerinin sonuna yaklaştığımızı düşündüğüm şu günlerde kendisinin yaza damga vuracak işler yapacağından eminim.
Aleyna Tilki, Şubat ayına bir sürprizle girecek. Bu sürpriz kelimesinin altı umarım dolu dolu bir iş çıkar.

6 ŞARKILIK ALBÜM
■ Burcu Güneş, bir single değil, 6 şarkılık bir albüm ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
■ Popçu Edis'in albüm çıkaracağını biliyordum. Ama sanırım o da bu yeni yılın ilk aylarında sevenlerini albüm öncesi hit bir şarkı ile mutlu edebilir.
■ Gülben Ergen, albümünün ikinci klibi için kolları sıvadı. Belki 14 Şubat'ta klibini paylaşabilir.
■ Gülşen, gece gündüz stüdyoda müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu ile çalışıyor.
■ Tarkan ise bildiğiniz gibi karantina sürecini Köln'de ailesiyle geçiriyor. Ondan yeni bir şarkı bekleyenlere iyi bir haberim var, Mega star yeni albüm çalışmalarını hızlandırmış.
■ Zakkum single için, Bahadır Tatlıöz de Selçuk Balcı Mix düet için gün sayıyor.

SAYGI ALBÜMLERİ
■ Yeni yılda saygı albümlerine hız verilen bir isim de Yeni Türkü ile Bülent Özdemir. İkisinin de yakın zaman içinde piyasada olacağını tahmin ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA