Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Cuma tavsiyesi

Levent İş Kuleleri'nin altında yer alan The Agency'nin canlı performanslı geceleri, beyaz yakalı gezginlerin dilinde. Sibel Tüzün, bu akşam sahnede olacakmış. 'Havam değişsin' diyenlere gelsin…
Etiler Armutlu'da yer alan Lokanta Armut'un lezzetleri, damağına düşkünlerin dilinde… 30 kişilik gerçek bir şef restoranı olan mekanda yer bulamayan gurme gezerlerin ısrarcı tavrı da cabası. Yer yoksa yoktur; uzatmayın gençler!
Şehrimizin deneysel-yaratıcı Osmanlı mutfağı Alancha'ya kız kıza gidenlerin hazin sonu… 'Çok lezzetliydi ama çok pahalıydı. Bir daha mı; ancak erkek arkadaşımla giderim' diyen kızların kızlara tavsiyesi, yine erkek tarafının dilinde.
Rixos Pera'nın altındaki Jack Russell kapanınca yerine açılacak mekan çok merak edildi. Sonunda mekan fine-dining görünümlü asilzade bir Lübnan restoranına dönüştü; adı da Tahin oldu. Mekanın sahiplerinin Uzakdoğu mutfağındaki başarısını bilen bilir. Sushico'dan bahsediyorum. Orada suşi yemeyeni duymadım. Bakalım Lübnan mutfağında da aynı başarıyı yakalayacaklar mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA